Saturday , 27 August 2016
Alte articole
Home > Campanii > Campania ‘’TURIST ÎN ROMÂNIA’’
Campania ‘’TURIST ÎN ROMÂNIA’’

Campania ‘’TURIST ÎN ROMÂNIA’’

Blog Event începe  o campanie de promovare a turismului românesc care va face parte din categoria TURISM şi care se va numi ‘’ TURIST ÎN ROMÂNIA ’’ .

Ne-am propus să scriem despre  locurile unde putem merge în România, despre locuri mai mult sau mai puţin cunoscute,  dar care au atât de multe lucruri de oferit din toate punctele de vedere.

Echipa noastră  vă  invită să faceţi parte din această campanie şi să ajutaţi la promovarea locurilor frumoase pe care le-aţi vizitat trimiţând poveştile voastre  şi poze de vacanţă pe adresa blogeventro@gmail.com. Poveştile vor fi apoi publicate după verificare şi ne vom rezerva dreptul de a alege articolele. Dacă eşti blogger şi ai o poveste frumoasă atunci vei primi şi link către blogul tău o dată cu publicarea articolului.

Haideţi să facem cunoscută adevărata avere pe care o are România : oamenii şi locurile!

Sustin Campania Turist in Romania

Articole din campania “Turist in Romania”   aici

share-facebook

About Miruna

" Best doctor in the world is an veterinarian. He can't ask his patient what's the matter . He's just got to know " W. Rogers Blog personal : http://vjmyruna.blogspot.com

7 comments

  1. Va invit si pe blogul meu in sectiunea Turist in Romania, mai ales ca, incepand de saptamana viitoare (sper) voi avea si o emisiune pe RadioLynx.ro.

  2. Bun venit! S-a notat! ;)

  3. super bine

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*