Interviuri cu bloggeri: Adina: “Îmi place cum scriu mulți bloggeri”

Dacă în episodul trecut al Interviuri cu bloggeri, am discutat cu Sorin, un blogger, astăzi stau de vorbă cu o reprezentantă a sexului frumos, o bloggeriță, Adina de la adeenah.blogspot.com.

Bună Adina! Îți mulțumesc pentru că mi-ai acceptat invitația. Te rog frumos, la fel cum am făcut și cu predecesorul tău, Sorin, să te prezinți, să spui cititorilor mei cu ce te lauzi, ce pasiuni ai, știi tu, ceva can-can.

Salut Florin. Cu multă plăcere, mi s-a părut o idee foarte faină asta cu interviurile. Despre mine? Hm.. sunt o fată normală, curioasă, vorbăreață, agitată (doar sunt olteancă) și destul de prietenoasă, zic eu.

Cum a început adeenah.blogspot.com? Te gândești să treci pe un domeniu propriu?

Acum câțiva ani am mai avut un blog pe WordPress. M-a enervat la un moment dat ceva (nu mai țin minte ce) și am renunțat.  Acum câteva luni… mă plictiseam.. și am zis.. hai să mai încerc, să vedem cum e, mai ales că puteam să mi-l promovez și mult mai ușor cu ajutorul Facebook-ului. Pe domeniu propriu vreau să trec de la anul, dar nu mă prea descurc cu configurarea wordpress-ului. Totuși, până atunci sper să învăț, dacă nu, sper să găsesc pe cineva care să mă ajute. Cine știe, poate prin intermediul acestui interviu se va oferi cineva.

Cum te simți știind că în blogosferă ești, ca și restul bloggerițelor,  în minoritate?

Citeste si:  Interviuri cu bloggeri: C.L.M: "Sunt pasionată de blogging şi de manichiură"

Uite că nu m-am gândit niciodată până acum la asta, că sunt în minoritate. Consider că și femeile au ceva de spus. Poate mai multe ar trebui să aibă curajul acesta. Dar eu, mă simt minunat, mai ales că am și cunoscut oameni extraordinari prin intermediul blogului.

Rămânem la capitolul bloggeri, ți-a făcut vreunul cu ochiul, sau viceversa?

Îmi place cum scriu mulți bloggeri. Fiecare până la urmă și-a pus și amprenta personală destul de mult, iar asta mi se pare ceva frumos. Citindu-le blogul constant, ajungi să  cunoști o mică parte din sufletul lor.

Ok, trecem puțin și la blogevent.ro Cum ți se pare ideea? Te vei implica în diversele campanii organizate?

Ideea mi se pare una foarte bună. Ca și Revista Blogurilor de altfel. Sincer, nu mă așteptam ca lucrurile să evolueze așa. Dar mă bucur enorm. Și da, o să mă implic în campaniile organizate.

În încheiere, dacă dorești să-mi lași un feedback și un mesaj pentru cititorii mei este perfect.

Feedback? Continuă ce ai început, că e bine. Dacă îți place ceea ce faci, nu are cum să nu iasă bine.

Te felicit pentru munca pe care o depui și aștept să mai treci pe la mine.

Îți foarte mulțumesc :) Cu siguranță o să mai trec. Și eu te aștept în continuare să îmi răsfoiești paginile.

by Florin Tomescu

Daca esti in cautare de advertoriale SEO, cei de la www.SeoPower.ro iti pun la dispozitie o lista de cateva sute de site-uri pe care poti face link building.

Miruna

" Best doctor in the world is an veterinarian. He can't ask his patient what's the matter . He's just got to know " W. Rogers Blog personal : http://vjmyruna.blogspot.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *