Interviuri cu bloggeri: Sorin Ciprian- “Revista Blogurilor nu mai este un simplu grup, este o familie”

Acum cateva zile am realizat un interviu in care l-am avut ca si protagonist pe Sorin, blogger si totodata creatorul BlogEvent. In continuare va invit sa lecturati acest interviu.

Te salut Sorin si iti multumesc pentru acceptul dat invitatiei mele. Te rog sa te prezinti succinct, sa ne spui si noua cu ce te ocupi.

Salut Florin, multe lucruri despre mine nu prea ar fi de spus. Pot spune totusi ca asa cum sunt in online sunt si in realitate si aici ma refer la fire, caracter, energie.

De cand te-ai apucat de blogarit? Ce sau cine te-a impins in ispita?

Am inceput acum 3 sau 4 ani.Pe atunci aveam mai mult timp, postam mai des, eram ca sa zic asa, mai implicat. Dupa un timp am trecut pe domeniu propriu, esorin.eu, domeniu pe care l-am pierdut din anumite motive care daca as sta sa le enumar aici ar iesi o adevarata poveste fara sfarsit. Am luat o bine meritata pauza si anul asta m-am decis sa incerc iar. De data asta cu alte ideei, alte teluri ca sa zic asa.

Ce fe de bloguri te atrag, cele nisate sau cele scrise subiectiv?

In general citesc cam orice, imi plac blogurile unde pot sa ma informez, sa aflu diferite lucruri, ba chiar sa mai invat cate ceva in materie de blogging si nu numai.

Ce parere ai despre asa numitele blog meet-uri? Ai participat la vreunul pana acum? Daca da, detaliaza putin. Daca nu, ti-ai dori sa iei parte la astfel de evenimente?

Citeste si:  Interviu cu Marius de la blogatu.ro despre Social Media Snow Camp

Blog meet-urile sunt un lucru foarte bun, avand in vedere ca sunt intalniri intre oameni cu foarte multe lucruri in comun. Eu am pornit anul asta blogul pentru a-mi face noi prieteni si am reusit.

Sa vorbim putin si despre Blog Event. Stiu ca proiectul este la inceput si are mare nevoie de promovare, asa ca te rog sa ne acaparezi atentia cu ceva detalii despre acest proiect.

BlogEvent.ro ca si Revista Blogurilor a aparut dintr-o simpla propunere gen “cum ar fi sa..?” De aici si pana a se concretiza nu a fost cale lunga mai ales ca sunt genul de persoana care dintr-o idee dezvolt sute. Nu as fi reusit totusi fara cei de pe Revista, au fost foarte cooperanti si foarte deschisi mai ales ca vorbim de un proiect cu un buget foarte redus. Insa lucrurile mari pleaca de la mai nimic. Eu asa cred.

In final, daca doresti sa lasi un mesaj cititorilor acestui blog, de asemenea un feedback mi-ar fi de folos.

Ma voi adresa mai multe celor de pe Revista, ma bucur foarte mult ca sunteti alaturi de mine si va multumesc din suflet! Cand am facut grupul nu ma asteptam la un asemnea impact (amenii sa vina zinic, sa se lege prietenii, sa fie mai mult decat un grup, o familie). Voi sunteti cei care ma motivati sa fac lucruri deosebite, drept pentru care va rog sa considerati BlogEvent.ro cadoul meu pentru voi!

Acest interviu a fost realizat pentru florintomescu.eu

Daca esti in cautare de advertoriale SEO, cei de la www.SeoPower.ro iti pun la dispozitie o lista de cateva sute de site-uri pe care poti face link building.

Miruna

" Best doctor in the world is an veterinarian. He can't ask his patient what's the matter . He's just got to know " W. Rogers Blog personal : http://vjmyruna.blogspot.com

2 thoughts on “Interviuri cu bloggeri: Sorin Ciprian- “Revista Blogurilor nu mai este un simplu grup, este o familie”

  • decembrie 7, 2011 at 9:27 pm
    Permalink

    O familie care va ajunge departe daca ramane la fel de plina de idei, funny si sociabila :)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *