Hai la cinema !

Cu mare drag va invit la un prim concurs organizat pe acest blog.  Concursul se adreseaza bloggerilor din Targu Mures  si are drept premiu o invitatie de doua persoane la deschiderea Cinema City din Promenada Mall care va avea loc in data de 15.12.2011 incepand cu orele 19.00 .

Din proprie experienta va spun ca un astfel de eveniment este frumos si interesant, deoarece este organizat de o echipa minunata de oameni de la Cinema City si New Age Media.

Programul  acestei deschideri este :

19.00 Receptie deschidere

19.15 Momente artistice

19.45 Ceremonia taierii panglicii

20.00 Debutul filmelor in Sali

Asadar, tot ce trebuie sa faci este sa  postezi pe blogul tau un articol in care sa ne spui care este filmul tau preferat si de ce este filmul tau preferat, sa pui un link catre  Blogevent.ro astfel incat sa-ti putem vedea povestea.

Alegerea castigatorului se va face prin tragere la sorti prin random in data de 12.11.2011 si castigatorul va primi o invitatie de doua persoane la acest frumos eveniment si detaliile necesare.

Ultimul lucru pe care il dorim este ca cel/cea care castiga sa posteze un articol despre cum s-a distrat  si poze de la eveniment astfel incat sa le putem prezenta si cititorilor nostri .

Citeste si:  Prima ediție Creative Combo: Publicitatea masculină

Daca esti in cautare de advertoriale SEO, cei de la www.SeoPower.ro iti pun la dispozitie o lista de cateva sute de site-uri pe care poti face link building.

9 thoughts on “Hai la cinema !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *