Xmas gift Xchange

Mai e puțin și vine Crăciunul. Ce doriți să vă pună moșul anul acesta sub brad? Și mă refer la cadouri palpabile…o carte, o eșarfă, un gadget.

Roșcata a venit cu o idee minunată și vă invităm pe toți sa o puneți în practică.

Ce presupune propunerea ei?

Primul pas: fiecare să își aleagă o persoană, din lista sa de bloguri, cu care să facă schimb de cadouri. Nu contează ce fel de cadou să fie, poate fi o felicitare, un breloc, o pisica, ceva hand-made, o jucărie de pluș, ceva, orice! Să caute prin blogul celui cu care a ales să facă schimb de cadouri ceva care să îi fie pe plac (fiecare a scris pe blog, la un moment dat, ceva ce și-ar dori, și nu mă refer la excursii în Aruba

Pasul doi: Să scrie pe blog ce a primit  fiecare, cu o pozică și să spună cum i s-a părut acest experiment, urmând să pună un link spre acest articol pentru a da de știre și altora, care vor vrea să participe la acest experiment. Ideal ar fi ca toți să folosiți același titlu, pentru a se știi că este vorba de aceeași campanie.

Acest experiment va dura până în seara de Crăciun. Cine vrea să participe?

Adeenah

"Sunt mai mult făcută decât născută scriitor" Adriana Babeți |Blogul meu : Adeenah Blog - Everything happens for a reason!| Daca iti plac articolele mele aboneaza-te la  RSS Feed-ul Blog Event !|

5 thoughts on “Xmas gift Xchange

 • December 14, 2011 at 2:24 pm
  Permalink

  Deja am primit si daruit multe cadouri in campania asta pornita cu Roscata :) Am cateva postari pe blogul meu care arata cum a decurs actiunea :) A fost chiar interesant si frumos.Multumim ca ati scris despre ea :)

 • December 14, 2011 at 3:37 pm
  Permalink

  Adina eu m-am alaturat acestei campanii fara sa stiu de ea.

 • December 14, 2011 at 2:27 pm
  Permalink

  Cu multă plăcere, Cristina! E o idee foarte draguță și sperăm să se alăture cât mai multă lume! :D

 • December 14, 2011 at 5:19 pm
  Permalink

  trebuie sa ajunga daca nu ajunge azi maine sun la ei sa vad ce se intampla cu cadoul tau

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *