Din suflet pentru suflet

Vă amintiți când erați copii și îl așteptați pe Moș-Crăciun cu sufletul la gură?

Bucuria din sufletele voastre când primeați cadouri. Emoțiile când recitați poezia pregătită pentru Moș-Crăciun. Toate astea sunt amintiri frumoase care ne-au transformat in oamenii care suntem azi.

Din păcate, există și copilași care nu trăiesc astfel de momente. Copilăria lor înseamnă centre de plasament, bucuriile sunt înlocuite de lacrimi, dor si tristețe.

Împreună, haideți sa facem ceva pentru ei. Orice fel de ajutor e binevenit si va aduce un zâmbet pe fețele lor timide.

Blogevent si Timișoara Timiș vor să ajute copilașii din centrele de plasament. Intenționăm să oferim un Crăciun de neuitat la 90 de copii abandonați în centrele de plasament .  Avem nevoie de ajutorul vostru !! O jucarie , o portocala , o hainuță pot face minuni !!! Faceți un copil să zâmbească !!

Copiii au vârste cuprinse între 1 și 18 ani, deci gama de cadouri este una foarte largă (de la jucării, bomboane,hainuțe la rechizite, manuale, ghiozdane).

Informații suplimentare despre cum și unde să trimiteți ajutoarele voastre găsiți și la numărul de telefon: 0720.849.119.

Vă mulțumim din suflet și vă așteptăm cu cel mai mare drag!

 

Daca esti in cautare de advertoriale SEO, cei de la www.SeoPower.ro iti pun la dispozitie o lista de cateva sute de site-uri pe care poti face link building.

Adeenah

"Sunt mai mult făcută decât născută scriitor" Adriana Babeți |Blogul meu : Adeenah Blog - Everything happens for a reason!| Daca iti plac articolele mele aboneaza-te la  RSS Feed-ul Blog Event !|

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *