Cedează volanul când bei!

Am aflat prin intermediul unui newsletter primit de campania ”Cedează volanul când bei” promovată de ”Asociaţia Berarii României” cu sprijinul Direcţiei Rutiere din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Romane şi al Consiliului Naţional al Audiovizualului, o campanie aflată la a 4-a ediţie campanie de conştientizare a şoferilor romani cu privire la adoptarea unui comportament responsabil la volan, în scopul reducerii accidentelor rutiere care au drept cauză consumul de alcool.

Conform magazinulprogresiv.ro campania se va derula  simultan pe mai multe canale media: outdoor, indoor, prinţ, TV şi online şi îl are ca imagine pe Titi Aur.Dacă doriţi să aflaţi mai multe detalii puteţi citi articolul integral aici.

Acum, din toate punctele de vedere susţin o astfel de campania, mai ales că în ultimul timp am văzut câte exemple negative există cu privire la acest aspect.

Ce mi-aş dori este că acesta campanie să fie mai activă şi în timpul anului, nu doar in perioada decembrie -ianuarie,  deoarece ne este clar tuturor că romanul nu mai bea numai în zile de sărbătoare ci găseşte un refugiu în alcool  de fiecare dată când simte  nevoia  şi o bună parte din ei fac lucrul ăsta zilnic.

Consecinţele sunt cu atât mai grave cu cât inconştienţa lor curma vieţi inocente şi mai puţin pe a lor, cel mai recent este exemplul copilului de bani gata care a scăpat din închisoare după ce a curmat două vieţi .

Citeste si:  7 lectii de business intelepte de la Bill Gates

 

sursa : newsletter magazinulprogresiv.ro

 

Daca esti in cautare de advertoriale SEO, cei de la www.SeoPower.ro iti pun la dispozitie o lista de cateva sute de site-uri pe care poti face link building.

Miruna

" Best doctor in the world is an veterinarian. He can't ask his patient what's the matter . He's just got to know " W. Rogers Blog personal : http://vjmyruna.blogspot.com

2 thoughts on “Cedează volanul când bei!

  • decembrie 15, 2011 at 2:19 pm
    Permalink

    Daca nu vine la pachet si cu o campanie de respectare a autoritatii nu va acea nici un efect…

  • decembrie 15, 2011 at 2:36 pm
    Permalink

    Asta spun si eu , cred ca ar trebui sa facem mai mult decta o campanie intensa la sfarsit de an , ceva mai de impact , mai ales la cate s-au intamplat in ultima perioada ..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *