Libertatea sexuală-până unde mergi?

Sexul este o componentă importantă a vieții noastre.Fie că este practicat cu un partener stabil, fie că este practicat ocazional, organismul nostru este structurat să iși manifeste și această nevoie pe lângă cele de bază (de foame, sete, odihnă).

Actul sexual în sine presupune intimitate între parteneri, o oarecare conexiune și de ce nu, plăcere de ambele părți. Iar acum vine întrebarea: până unde ești dispus să mergi pentru atingerea plăcerii?

Cu toții avem fantezii legate de momentele intime. Ni le imaginăm, le trăim în interiorul nostru în speranța că vom întâlni pe cineva cu care să le împărtășim. Cât de bine e să așteptăm pe acel cineva? De ce nu putem să susținem sus și tare: asta vreau!asta îmi place!asta nu mă face sa ma simt bine!

Conform studiilor, bărbații sunt mai deschiși din punct de vedere sexual decât femeile. Ei iși exprimă mult mai ușor dorințele, sunt mult mai orientați spre a experimenta și se gândesc foarte puțin la ce părere o sa iși facă partenere despre ei, dacă vor spune cu voce tare ceea ce doresc cu adevărat.

Femeile, însă foarte greu reușesc să se lase pradă instinctului de moment și să se elibereze de orice fel de inhibiții (legate de aspectul fizic, părerea care se va forma, eventualele bârfe, etc). Se gândesc de două ori înainte de a face ceva în acest sens și în cele mai multe cazuri refuză sî își exprime adevăratele dorințe.

Citeste si:  Grinch fură și suflete

Dragelor, din moment ce sunteți deja semi-nude cu un mascul lângă voi, celulita si colăceii cred că sunt ultima lui problemă. Vreți să experimentați poziții sexuale noi? Vreți să vă puneți în practică anumite dorințe? Cereți-le cu voce tare! Este dreptul vostru să fiți satisfăcute. Orice bărbat va aprecia inițiativa voastră si va încerca pe cât posibil să o pună în practică. Dar atâta timp cât el poate lucra doar pe presupuneri și satisfacția voastra va fi tot o presupunere.

Haideți ca atunci când intrăm în dormitor, să lăsăm toate grijile, problemele, frustrările și complexele la ușă și să ne concentrăm pe noi, ca femei. Pe plăcerea noastră, pe dorințele noastre, pe nevoile noastre. Iar pentru asta, trebuie să le cerem, ca niște femei puternice ce suntem! Nimic nu este exagerat, prea mult sau prea puțin. Atâta timp cât ambii parteneri se simt bine experimentând ceva nou împreună, totul este cât se poate de firesc.

 

Daca esti in cautare de advertoriale SEO, cei de la www.SeoPower.ro iti pun la dispozitie o lista de cateva sute de site-uri pe care poti face link building.

Adeenah

"Sunt mai mult făcută decât născută scriitor" Adriana Babeți |Blogul meu : Adeenah Blog - Everything happens for a reason!| Daca iti plac articolele mele aboneaza-te la  RSS Feed-ul Blog Event !|

6 thoughts on “Libertatea sexuală-până unde mergi?

 • decembrie 16, 2011 at 5:55 pm
  Permalink

  Bun articolul!

 • decembrie 17, 2011 at 11:51 am
  Permalink

  big big big like :D ai dreptate. Si noi femeile avem dreptul la placere , nu mai suntem in secolul 17.

 • decembrie 17, 2011 at 12:07 pm
  Permalink

  de unde stii ca in secolul 17 nu exista placere?

 • decembrie 17, 2011 at 12:34 pm
  Permalink

  Ioana, cred ca era doar un mod de a evidenția faptul că trebuie să ne mai concentrăm și pe plăcerile noatre. :)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *