Pictez pe pereți

Cu toții avem moduri diferite și originale de a ne exprima personalitatea. Cum fiecare om este unic în felul său, la fel sunt și modurile prin care ne arătăm lumii.

Aș vrea să vă prezint pe cineva, care cel mai bine se exprimă prin culoare. A început să picteze acum 15 ani, folosind pielea, ca și pânză. Dar efemeritatea picturilor pe corp, au făcut-o să își schimbe pânza, astfel că atenția ei s-a îndreptat spre picturile pe pereți.

Îi place enorm ceea ce face. După cum chiar ea declară: ”  Clipa cea mai frumoasă este însă atunci când pictura este gata , iar ochii lor sclipesc a încântare.”

Anca Oana Ursu dă viață pereților tăi. Va așterne povești, schițe, culori. Poate să picteze aproape orice crezi că te reprezintă. Acordă timp și încredere oricărui proiect, fiecare lucrare fiind pentru ea o provocare.  ”Întotdeauna o să prefer să execut o lucrare grea și nouă, decât să repet o lucrare mai veche, chiar dacă acesta e o pictură draga sufletului meu.”

Picturile sunt realizate cu culori acrilice, deoarece acestea sunt  lucioase, vii, rezistente la apa, netoxice si se usucă foarte repede, permițând astfel realizarea de straturi succesive în doar câteva minute.  Se pot executa și “efecte speciale”, cu vopsea fosforescenta. Durata de viață a picturii pe perete este  egală cu durata de viață a peretelui.

Citeste si:  Una dintre cele mai placute tehnici de pictura

Vă invit să vă bucurați de operele artistei și să o descoperiți prin culoare, talent și pasiune!


Pictez pe pereți pagina oficiala Facebook aici
Pictez pe pereți – site oficial aici

Daca esti in cautare de advertoriale SEO, cei de la www.SeoPower.ro iti pun la dispozitie o lista de cateva sute de site-uri pe care poti face link building.

Adeenah

"Sunt mai mult făcută decât născută scriitor" Adriana Babeți |Blogul meu : Adeenah Blog - Everything happens for a reason!| Daca iti plac articolele mele aboneaza-te la  RSS Feed-ul Blog Event !|

3 thoughts on “Pictez pe pereți

 • December 19, 2011 at 8:25 am
  Permalink

  multumesc Sorin~ am adus noutati

 • December 19, 2011 at 9:29 am
  Permalink

  E superb rezultatul, Oana! Felicitări!

 • December 21, 2011 at 9:51 pm
  Permalink

  multumesc*

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *