Iarna ciudată în Europa

Stăteam şi eu ca tot omul şi mă uitam la ştiri pe PRO TV. Şi era o ştire frumoasă despre iarnă din Europa. Şi ce credeţi?

În Franţa ningea şi în Bucureşti ploua.

Da oameni buni!! Vestul şi estul Europei sunt în totală neconcordanţă. Nu mi-a venit să cred diferenţa de temperatură şi de precipitaţii dintre cele două extreme ale unui continent.

Europa se întinde pe două fusuri orare, deci sunt destul de mulţi kilometri între extremele sale şi anume Oceanul Atlantic şi Munţii Ural, Marea Caspică şi Munţii Caucaz.

Astfel că în timp ce în Franţa traficul era blocat şi se luase curentul, în Bucureşti polua. În 19 ani nu am văzut aşa ceva.

Deci dragii mei cititori, a cui e vina pentru aceste fenomene?

A noastră? Sau e ceva natural ce s întâmplă cu Terra?

Kathy

Descrierea satirica a lui Kathy . Presupun ca ea isi imagineaza Iadul ca fiind o insertzie a unui portjartier negru cu dantela violet printre visine cu coniac invelite in pralina. Toate acestea , introduse fiind intr-un balon roz cu floricele aurii si zburand spre Cloud #9. E singura dracoaica de pe dc pe care n-am vazut-o sa simta vreo nevoie sa urle cat e ea de desteapta si cred ca tot singura care atunci cand a trebuit, nu a dat inapoi , dar a zis adevarul nu numai raspicat dar si gol-golut si gata de dat pe spate. Mai ales pe teme deocheate, spune niste chestii asa de lucide incat majoritatea interlocutorilor sai, raman suspendati intre excitare,aprobare si revenire brusca la realitate. In corzi adica. |Va invit pe blogul meu Jurnalul lui Kathy| |Daca iti plac articolele mele aboneaza-te la  RSS Feed-ul Blog Event !|

2 thoughts on “Iarna ciudată în Europa

  • December 18, 2011 at 2:02 am
    Permalink

    Mi-aș dori să fie tot timpul cald la noi…

  • December 18, 2011 at 4:27 pm
    Permalink

    Pe mine nu mă deranjează să fie călduroasă iarna, prefer ploaia în locul zăpadei.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *