Anvelopele de iarnă – colacul de salvare al şoferilor?

A venit iarna… Ce înseamnă asta? Zăpadă. Care este cel mai mare coşmar al şoferilor? Drumurile înzăpezite, poleiul şi gheaţa. Dar, aleşii noştri au găsit o soluţie, „practică” pentru a le mai alunga din coşmaruri şoferilor: de la 1 noiembrie toate maşinile trebuie să fie echipate cu anvelope de iarnă. Toate bune şi frumoase, tot românul şi-a cumpărat anvelope, cu mic cu mare, cu Dacie, cu tir.

Vin primele zăpezi sau precipitaţii mixte şi cei de la Deszăpezire sunt luaţi prin surprindere că de obicei (de parcă au trăit toţi în Honolulu şi nu ştiu că în România primele zăpezi pot apărea în octombrie) şi sunt raportate primele incidente sau accidente rutiere.

Dacă deschideţi televizoarele şi vă uitaţi la buletinele de ştiri veţi auzii: “Un şofer care NU AVEA MAŞINA ECHIPATĂ CU ANVELOPE DE IARNĂ a derapat şi…”. Helllllăăăăăuuu, lume bună. Anvelopele de iarnă nu sunt şenile de tanc, nu sunt colace de salvare. Degeaba îşi echipează şoferii din România maşinile pentru iarnă, dacă drumurile sunt acoperite de gheaţă din cauza celor care ar trebuii să se ocupe de ele. Degeaba ai anvelope de iarnă dacă şoseaua a devenit un patinoar (cei care au carnet ştiu foarte bine ce înseamnă acest lucru). Singura soluţie ar fi ca toţi şoferii cu anvelope de iarnă, care circulă pe drumuri care nu sunt curăţate (şi mai plătesc şi Rovinietă) să se oprească şi să îi aştepte pe cei de la deszăpezire astfel încât să nu se producă accidente (lucru imposibil).

Citeste si:  De ce nu sunt oamenii niciodata multumiti?

Şi astfel, aleşii noştrii au reuşit să scape de, chinul” deszăpezirii drumurilor, obligându-i pe şoferi să îşi cumpere, anvelope salvatoare” şi lăsând drumurile patriei acoperite de nămeţi de câţiva metri. The end.

 P.s. Cel mai grav este faptul că iarna încă nu s-a instalat. Să vedem atunci ce explicaţii mai găsesc cei de la Drumuri şi Poduri pentru şoselele blocate şi accidentele în lanţ (sperăm să fie cât mai puţine).

 

 

 

 

Daca esti in cautare de advertoriale SEO, cei de la www.SeoPower.ro iti pun la dispozitie o lista de cateva sute de site-uri pe care poti face link building.

Kathy

Descrierea satirica a lui Kathy . Presupun ca ea isi imagineaza Iadul ca fiind o insertzie a unui portjartier negru cu dantela violet printre visine cu coniac invelite in pralina. Toate acestea , introduse fiind intr-un balon roz cu floricele aurii si zburand spre Cloud #9. E singura dracoaica de pe dc pe care n-am vazut-o sa simta vreo nevoie sa urle cat e ea de desteapta si cred ca tot singura care atunci cand a trebuit, nu a dat inapoi , dar a zis adevarul nu numai raspicat dar si gol-golut si gata de dat pe spate. Mai ales pe teme deocheate, spune niste chestii asa de lucide incat majoritatea interlocutorilor sai, raman suspendati intre excitare,aprobare si revenire brusca la realitate. In corzi adica. |Va invit pe blogul meu Jurnalul lui Kathy| |Daca iti plac articolele mele aboneaza-te la  RSS Feed-ul Blog Event !|

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *