Ce-i mai important?

Prietenia sau faima?

Cât eşti tânăr şi neşliniştit, îţi vezi prietenii ca pe cel mai important lucru din viaţa ta. Dar dacă ai norocul să ajungi undeva sus, de ce unele persoane uită de unde au plecat , iar prietenii şi familia – cele mai importante lucruri ale unei persoane sunt uitate într-un colţ ca nişte rufe vechi şi ponosite? Sau mai rău, în lumea bloggingului, când creşti şi ai mii de unici pe zi deja uiţi că odată ai fost un mic pixel în vasta asta blogosferă?

Prietenia adevărată este ceva greu de găsit, mai ales să ai alături persoane bune care să te ajute când îţi e greu, să îţi spună o vorbă bună, o încurajare, să îţi dea acel şut în fund când ai impresia că s-a terminat totul. Pe ăştia trebuie să-i preţuim.

Şi tot nu înţteleg de ce faima, banii &co. transformă oamenii în roboţi fără inimă ce nu mai gândesc şi nu mai îşi amintesc de unde au plecat…

De aceea sfătuiesc pe toţi care au acum prieteni şi luptă pentru viitorul lor, şi poate chiar reuşesc să ajungă undeva sus, să nu lase faima să le pape coloana vertebrală.

Preţuiţi-vă prietenii! Banii nu aduc fericirea!!

 

Daca esti in cautare de advertoriale SEO, cei de la www.SeoPower.ro iti pun la dispozitie o lista de cateva sute de site-uri pe care poti face link building.

Kathy

Descrierea satirica a lui Kathy . Presupun ca ea isi imagineaza Iadul ca fiind o insertzie a unui portjartier negru cu dantela violet printre visine cu coniac invelite in pralina. Toate acestea , introduse fiind intr-un balon roz cu floricele aurii si zburand spre Cloud #9. E singura dracoaica de pe dc pe care n-am vazut-o sa simta vreo nevoie sa urle cat e ea de desteapta si cred ca tot singura care atunci cand a trebuit, nu a dat inapoi , dar a zis adevarul nu numai raspicat dar si gol-golut si gata de dat pe spate. Mai ales pe teme deocheate, spune niste chestii asa de lucide incat majoritatea interlocutorilor sai, raman suspendati intre excitare,aprobare si revenire brusca la realitate. In corzi adica. |Va invit pe blogul meu Jurnalul lui Kathy| |Daca iti plac articolele mele aboneaza-te la  RSS Feed-ul Blog Event !|

3 thoughts on “Ce-i mai important?

 • noiembrie 30, 1999 at 12:00 am
  Permalink

  e chestia k unii uita ca au fost si ei mici , si au aroganta aia…

 • decembrie 18, 2011 at 4:55 pm
  Permalink

  Adevărat

 • decembrie 18, 2011 at 3:12 pm
  Permalink

  e relativa chestia asta… adica una e la inceput cand urmaresti 10-20 de bloguri daca la asta te referi, le citesti zilnic si le mai si comentezi cand ai ceva de zis si una e cu 100-200 daca nu mai multe… cat urmaresc "bloggerii de cariera" adica aia care traiesc din asa ceva sau Alisterii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *