Pasiuni pentru îngerași

Îmi aduc aminte cu drag de vacanțele de iarnă la bunici. Când bunica mea stătea lângă sobă în fiecare seară și croșeta. Eram de-a dreptul fascinată de rezultatele muncii ei.

O admiram câtă pasiune punea în fiecare ciorăpel, fular, pereche de mănuși pe care o croșeta. Ieșeau minuni din mâinile ei.

Acum câteva zile, am găsit pe cineva care mi-a adus minte de munca bunicii mele. Pasiunni Croșetare sau Iulia, e sufletul frumos care  reușește cu o croșetă să creeze cele mai frumoase lucrușoare ( poșete, costume de baie, veste, bluze, bolero, mărturii pentru nunți și botezuri, poncho, jucării).

Îngerașii croșetați în schimb sunt mândria ei,  deoarece îi răpesc cel mai mult timp și necesită multă inventivitate.

Iulia a început să croșeteze acum câțiva ani, din pofta de a crea. ” Totul a început într-un cămin studențesc atunci când a venit o prietenă în vizită la o colegă de cameră, care a adus un ghem si o croșetă. Trebuia să facă cât mai rapid un fular și cât a stat cu noi de vorbă, muncea de zor.  Deși știam să croșetez încă din școală, au trecut muulți ani decând nu am ținut în mână croșeta. Fularul oaspetelui nostru m-a făcut să-mi doresc să fac și eu unul pentru mine. L-am croșetat destul de repede și acel fular l-am purtat și încă îl mai port, deși de atunci au apărut în garderoba mea altele mai frumoase. Apoi în cămin am început să croșetez la insistența prietenelor și colegilor de la facultate căciuli, fulare, pălării, berete, broșe. ”

Vă invit să admirați munca ei și să îi cunoașteți pasiunea pentru lucrurile frumoase pe care le creează cu suflet.

Pasiuni Crosetare Blog – aici
Pasiuni Crosetare Facebook Page  – aici

Daca esti in cautare de advertoriale SEO, cei de la www.SeoPower.ro iti pun la dispozitie o lista de cateva sute de site-uri pe care poti face link building.

Adeenah

"Sunt mai mult făcută decât născută scriitor" Adriana Babeți |Blogul meu : Adeenah Blog - Everything happens for a reason!| Daca iti plac articolele mele aboneaza-te la  RSS Feed-ul Blog Event !|

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *