Provincia Laponia – Paradisul lui Moş Crăciun

Decembrie: cald, ploaie, soare… Staţi puţin… Nu vi se pare ceva ciudat ? Normal ar fi: decembrie:  frig, ninsoare, nori. Ei bine, de câteva ierni încoace nu mai este aşa. Clima a luat-o razna, iar sărbătorile de iarnă nu mai au niciun farmec fără zăpadă. Şi dacă nu mai este zăpadă şi frig, Moşul s-ar putea să ne uite, crezând că este primăvară.

Pe cei care doresc un Crăciun de poveste, îi invit în minunata lume a lui Moş Crăciun, a renilor şi a spiriduşilor: Provincia Laponia.

Provincia Laponia este o parte a Laponiei (aceasta din urmă este situată pe teritoriul a patru ţări: Norvegia, Suedia, Finlanda şi Rusia) şi este considerată teritoriul lui Moş Crăciun. Din acest motiv, aici există o cutie poştală unde copiii din toată lumea îi pot trimite Moşului scrisori.

 

Odată ajunşi în această lume de poveste, veţi rămâne uimiţi de frumuseţea locului: zăpadă din belşug, lumina ne încântă privirile doar 2 ore pe zi, în schimb se poate admira Aurora Boreală.                                                                                                                                                                                                            După ce vă reveniţi parţial din uimire, urmează întâlnirea cu adevăratul Moş Crăciun şi cu spiriduşii săi, la fabrica de cadouri. Aici, Moşul ascultă dorinţele celor mici şi îi răsplăteşte.

În afară de activităţile legate de minunata lume a Moşului, aici puteţi experimenta diverse sporturi de iarna specifice zonei: vizitarea fermelor de reni şi o cursă cu sania trasă de aceştia, plimbare cu o sanie trasă de câini husky, excursie cu snowmobil-ul, pescuitul la copcă şi multe altele.

Citeste si:  Cine-a pus cârciuma-n drum?

 

Excursiile în Laponia sunt atât pentru cei mici, dar şi pentru adulţii care încă păstrează viu spiritul Crăciunului şi care cred în magia lui Moş Crăciun.

 

 

Daca esti in cautare de advertoriale SEO, cei de la www.SeoPower.ro iti pun la dispozitie o lista de cateva sute de site-uri pe care poti face link building.

Kathy

Descrierea satirica a lui Kathy . Presupun ca ea isi imagineaza Iadul ca fiind o insertzie a unui portjartier negru cu dantela violet printre visine cu coniac invelite in pralina. Toate acestea , introduse fiind intr-un balon roz cu floricele aurii si zburand spre Cloud #9. E singura dracoaica de pe dc pe care n-am vazut-o sa simta vreo nevoie sa urle cat e ea de desteapta si cred ca tot singura care atunci cand a trebuit, nu a dat inapoi , dar a zis adevarul nu numai raspicat dar si gol-golut si gata de dat pe spate. Mai ales pe teme deocheate, spune niste chestii asa de lucide incat majoritatea interlocutorilor sai, raman suspendati intre excitare,aprobare si revenire brusca la realitate. In corzi adica. |Va invit pe blogul meu Jurnalul lui Kathy| |Daca iti plac articolele mele aboneaza-te la  RSS Feed-ul Blog Event !|

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *