,,Prezenţa” – John Saul

Astăzi mi-am propus să vă fac cunoştinţă cu o carte foarte interesantă şi foarte bine redactată, aparţinând genului horror şi scrisă de maestrul acestui gen: John Saul.

Titlul cărţii este, Prezenţa”, a apărut în România în anul 2006, tipărită la Editura Rao.

Acţiunea cărţii se concentrează în jurul personajelor principale, antropologul Kathrine Sundquist şi fiul său Michael, iar autorul reuşeşte să îmbine frumuseţea peisajului din Hawaii cu elemente ale genului horror şi astfel să realizeze o capodoperă.

Pe tot parcursul cărţii, veţi descoperii o lume plină de mister, care vă va ţine cu sufletul la gură şi vă va captiva, astfel încât veţi uita că este vorba despre o ficţiune. Finalul este unul neaşteptat, care vă vă uimii şi vă va convinge să lecturaţi şi celelalte capodopere ale autorului.

 Aici puteţi citii scurta descriere a cărţii:

,,În peisajul paradiziac al Insulelor Hawaii, antropologul Katherine Sundquist soseşte pentru a investiga nişte schelete misterioase, îngropate de lava unui vulcan. Ceea ce descoperă aici însă este un gaz misterios care se infiltrează pe fundul oceanului şi care are efecte nocive asupra oamenilor, făcându-i să nu mai poată respira oxigen. Pentru fiul ei, Michael, vacanţa de vis se transformă repede într-un coşmar şi curând eroina noastră descoperă că fundaţia care îi sponsorizează cercetările este implicată într-o conspiraţie.”

Citeste si:  Angelologia de Danielle Troussoni

Cartea o puteţi achiziţiona de la librării şi de aici – link

Daca esti in cautare de advertoriale SEO, cei de la www.SeoPower.ro iti pun la dispozitie o lista de cateva sute de site-uri pe care poti face link building.

Kathy

Descrierea satirica a lui Kathy . Presupun ca ea isi imagineaza Iadul ca fiind o insertzie a unui portjartier negru cu dantela violet printre visine cu coniac invelite in pralina. Toate acestea , introduse fiind intr-un balon roz cu floricele aurii si zburand spre Cloud #9. E singura dracoaica de pe dc pe care n-am vazut-o sa simta vreo nevoie sa urle cat e ea de desteapta si cred ca tot singura care atunci cand a trebuit, nu a dat inapoi , dar a zis adevarul nu numai raspicat dar si gol-golut si gata de dat pe spate. Mai ales pe teme deocheate, spune niste chestii asa de lucide incat majoritatea interlocutorilor sai, raman suspendati intre excitare,aprobare si revenire brusca la realitate. In corzi adica. |Va invit pe blogul meu Jurnalul lui Kathy| |Daca iti plac articolele mele aboneaza-te la  RSS Feed-ul Blog Event !|

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *