Tocmai am făcut dragoste

Citind presa de azi aflu că încă o aplicaţie Android a fost lansată şi oricât de nebunesc ar părea, se pare că aplicaţia îţi permite să le spui tuturor când ai făcut dragoste. Aşadar ”I Just Made Love”(Tocmai am făcut dragoste) a avut deja în jurul la 10.000 de descărcări, şi poate în curând veţi afla chiar de la apropiaţii voştri când şi-au făcut de cap.

Site-ul oficial este http://ijustmadelove.com/ şi pe mine m-a făcut să zâmbesc din primul moment în care l-am deschis deoarece logo-ul celor care au creat aplicaţia sunt doi iepuri care îşi fac de cap , unul roz şi unul albastru .

Eu sunt curioasă ce alte aplicaţii vor mai apărea, chiar nu aş vrea să apară o aplicaţie care să îl lase pe vecinul să mă anunţe când a fost la baie :)

Voi aţi folosi o astfel de aplicaţie ?

Daca esti in cautare de advertoriale SEO, cei de la www.SeoPower.ro iti pun la dispozitie o lista de cateva sute de site-uri pe care poti face link building.

Miruna

" Best doctor in the world is an veterinarian. He can't ask his patient what's the matter . He's just got to know " W. Rogers Blog personal : http://vjmyruna.blogspot.com

6 thoughts on “Tocmai am făcut dragoste

 • noiembrie 30, 1999 at 12:00 am
  Permalink

  :)) Eu nu cunosc astfel de laudarosi :)) Dar tu l-ai folosi ?

 • decembrie 19, 2011 at 9:53 am
  Permalink

  :) Inca nu am vazut pe facebook astfel de anunturi.. sper sa nu le dam idei :))

 • decembrie 19, 2011 at 9:57 am
  Permalink

  Este mana cereasca pentru cei care nu inceteaza sa se laude cu cine si de cate ori au facut-o. Poate, in felul asta o sa mai schimbe si ei subietul cand ii nimeresti pe undeva.

 • decembrie 19, 2011 at 9:51 am
  Permalink

  Ori folosești aplicația asta, ori pui pe Facebook, cam tot același lucru! :)

 • decembrie 19, 2011 at 6:43 pm
  Permalink

  Ce tare.. alta eplicatie interesantă. Eu am scris pe blog de o alta aplicatie care nu te lasa sa trimiti mesaje cand esti beat…

 • decembrie 20, 2011 at 7:39 am
  Permalink

  E buna si aia :D

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *