Grinch fură și suflete

Aruncându-mi astăzi ochii peste un calendar, am avut o mica revelație: mai sunt 5 zile până la Crăciun. E destul de ciudat, ținând cont de faptul că oarecum emoțiile, trăirile,sentimentele pe care le aveam altă dată în preajma acestei sărbători, și-au pierdut din intensitate foarte mult.

Oare asta e una din trăsăturile procesului de maturizare?

Încerc să retrăiesc amintiri vechi, când decembrie însemna ceva pentru mine. Orașul împodobit cu milioane de luminițe mă facea să vibrez. Mirosul de portocală și scorțișoară îmi amintea de iarnă. Nasul roșu și înghețat îmi dădea un aer timid și inocent.

Toate acestea par desprinde dintr-o altă poveste. O poveste pe care am auzit-o fugitiv, fiind prea preocupată  cu treburile de oameni mari. Tot ce vreau acum e să dispară toată euforia asta creată în jurul meu cu sărbătorile de iarnă și să revină lucrurile la normal. Luminițele vreau să se stingă, nasul nu mi-l mai vreau roșu.

Dacă în febra cumpărăturilor de Crăciun găsiți un suflet de copil rătăcit și cu ochii triști, să mi-l înapoiați. Este al meu și l-am pierdut. Promit să am mai multă grijă de el și să îl prețuiesc așa cum merită. Cei care o să vă petreceți Crăciunul alături de copilul din voi, vă doresc să trăiți toate emoțiile frumoase de care îmi e atât de dor…

Citeste si:  O sora este mai mult decat o prietena, este bucatica din inima noastra

[youtube id=”XuSKRxjZwtk” width=”600″ height=”350″]

Adeenah

"Sunt mai mult făcută decât născută scriitor" Adriana Babeți |Blogul meu : Adeenah Blog - Everything happens for a reason!| Daca iti plac articolele mele aboneaza-te la  RSS Feed-ul Blog Event !|

3 thoughts on “Grinch fură și suflete

  • December 20, 2011 at 11:43 am
    Permalink

    Cel mai frumos articol pe care l-am citit in ultimul timp. Chiar m-a facut sa ma gandesc si eu la ce insemna Craciunul acum cativa ani , si cum il simt acum :( Si totusi… Mos Craciun exista :X!!!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *