Tipuri de oameni în mijloacele de transport [1]

Zilnic merg cu metroul la facultate, ca majoritatea bucureştenilor şi zilnic văd tot felul de oameni. Aşa că acest lucru banal şi anume mersul cu metroul m-a făcut în decursul atâtor ani să cataloghez călătorii astfel:

 

 1. Străinul de Bucureşti.  El nu cunoaşte metroul, stă şi se holbează la harta aia de pe peretele vagonului în zadar că tot nu ştie exact cum să ajungă şi unde să coboare. Mereu va cere ajutorul celorlalţi călători.
 2. Ascultătorul de muzică. Stă cu căştile în urechi la maxi, astfel încât melodia ascultată să fie înţeleasă şi de călătorul de la două uşi depărtare. El cunoaşte staţiile pe de rost şi se ridică mereu cu 2secunde înainte ca trenul să ajungă în staţie.
 3. Cultul. Mereu când urcă în vagon şi prinde loc pe un scaun scoate cartea din geantă sau ghiozdan şi începe să citească. Până la staţia unde trebuie să coboare termină de citit un capitol din cartea respectivă, şi la fel ca în cazul ascultătorului de muzică se ridică de pe scaun cu 2 secunde inainte ca metroul să ajungă în staţie.
 4. Vorbăreţul. Ori la telefon, ori cu cineva. Acest specimen este uimitor! Telefonul său are semnal perfect în tunel, unde normal orice telefon rămâne  cu cel mult o liniuţă la semnal. Acesta vorbeşte tare la telefon, încât tot metroul asistă indirect la conversaţia sa, de cele mai multe ori strălucit de inteligentă.
 5. Solitarul. Ăsta nu face nimic din ce fac ceilalţi 4 călători. El doar sta si se uită pe geam la cabluri (probabil încearcă să le numere) ori de pe scaun, ori când stă rezemat de uşi.
Citeste si:  Un cadou în file de București

Metrou Bucuresti - Piata Victoriei - M2 (Pipera - Berceni)

 

TO BE CONTINUED…

Daca esti in cautare de advertoriale SEO, cei de la www.SeoPower.ro iti pun la dispozitie o lista de cateva sute de site-uri pe care poti face link building.

Kathy

Descrierea satirica a lui Kathy . Presupun ca ea isi imagineaza Iadul ca fiind o insertzie a unui portjartier negru cu dantela violet printre visine cu coniac invelite in pralina. Toate acestea , introduse fiind intr-un balon roz cu floricele aurii si zburand spre Cloud #9. E singura dracoaica de pe dc pe care n-am vazut-o sa simta vreo nevoie sa urle cat e ea de desteapta si cred ca tot singura care atunci cand a trebuit, nu a dat inapoi , dar a zis adevarul nu numai raspicat dar si gol-golut si gata de dat pe spate. Mai ales pe teme deocheate, spune niste chestii asa de lucide incat majoritatea interlocutorilor sai, raman suspendati intre excitare,aprobare si revenire brusca la realitate. In corzi adica. |Va invit pe blogul meu Jurnalul lui Kathy| |Daca iti plac articolele mele aboneaza-te la  RSS Feed-ul Blog Event !|

11 thoughts on “Tipuri de oameni în mijloacele de transport [1]

 • decembrie 20, 2011 at 8:28 pm
  Permalink

  Tu in ce categorie te inscrii?

 • decembrie 20, 2011 at 7:07 pm
  Permalink

  Imi aduc aminte cand eram in Bucuresti la facultate…uram sa merg cu metroul…dar da, ai mare dreptate. Acest gen de oameni e cel mai des intalnit:D

 • decembrie 20, 2011 at 8:09 pm
  Permalink

  =)) mor=)) =)) =)) ai uitat o categorie… pitipoancele care se aranjeaza mereu in geamul de la metrou de parca ar fi oglinda

 • decembrie 20, 2011 at 10:11 pm
  Permalink

  cel mai mult imi plac aia care se holbeaza ca tampii la harta aia =))

 • decembrie 20, 2011 at 10:12 pm
  Permalink

  alea se aranjeaza in orice, deci nu intrau doar la categ. metrou

 • decembrie 20, 2011 at 10:12 pm
  Permalink

  ascultator de muzica si cand mi se strica castile sunt culta :))

 • decembrie 20, 2011 at 10:22 pm
  Permalink

  cu totii cred ca am fost macar odata in fiecare categorie

 • decembrie 20, 2011 at 9:23 pm
  Permalink

  Eu am facut parte din toate categoriile….depinde de zi:)

 • decembrie 20, 2011 at 11:12 pm
  Permalink

  Da, Katy, dar de obicei genul acela de persoane nu sunt din București! :)

 • decembrie 21, 2011 at 12:44 pm
  Permalink

  Stiu … si eu eram la fel la inceput :P si de multe ori am ajutat lumea. ca asa e frumos :D

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *