Umor evreiesc la ONU

De sute de ani israelienii si palestinienii îşi afirmă cu tărie dreptul primului venit asupra aceloraşi teritorii. Reprezentantul Israelului la ONU a avut o intervenţie genială care, deşi nu a oprit confruntările sângeroase, a lămurit problema o data pentru totdeauna. Acesta a susţinut urmatorul discurs în şedinţa ONU.

“- Înainte să-mi încep discursul, vreau să vă povestesc o istorioară apropo de Moise. Când el a lovit stânca şi apa a început să ţâşnească, Moise se gândi:” Ce ocazie minunată să fac o baie!” Se dezbrăcă, îşi puse cu grijă hainele pe o piatră, apoi intră în apă.Când îeşi afară, hainele îi dispăruseră, furate de un palestinian.
Reperezentantul Palestinei la ONU uluit şi furios întrerupse discursul reprezentantului Israelului şi strigă: Ce tot povestiţi? Palestinienii nu erau acolo pe vremea aceea !!!” 

Israelianul surâse, apoi zise: “Acum că asta e clar stabilit, pot sa-mi încep intervenţia.”
 

Daca esti in cautare de advertoriale SEO, cei de la www.SeoPower.ro iti pun la dispozitie o lista de cateva sute de site-uri pe care poti face link building.

antiqul

Pentru ca sunt un jucator de echipa o sa ajut echipa de la blogevent (cea mai buna din tot wordpressul) cu opinii despre viata in general si despre bunul simt care isi face simtita prezenta din ce in ce mai rar in societatea noastra. Ideile mele le gasiti si pe Antiqul Blog unde va astept cu o tuica de pruna din ardeal si colaci proaspeti si prietenosi. No, la mai mare :) |Daca iti plac articolele mele aboneaza-te la  RSS Feed-ul Blog Event !|

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *