Cititor de gânduri

Răsfoind presa de azi aflu că cei de la IBM au anunţat că până în 2017 se vor construi maşini de citit gânduri .. hmm.. în primul rând mi-e greu să cred că astfel de tehnologii vor putea fi folosite în scopuri nobile de către utilizatori :)

Apoi, cu siguranţă ne vor încălca intimitatea la maxim şi nici nu vreau să mă gândesc cum ar fi ca cineva să-mi citească gândurile cu privire la el, asta ar însemna să începem toţi să fim oneşti şi să nu mai minţim că altfel riscăm să fim prinşi cu minciuna :)

Cei de la IMB susţin că oamenii lor de ştiinţa caută metode să lege creierul uman la diverse aparate precum calculatorul său telefonul inteligent.

Acum ori e doar un fuzz de publicitate să mai atragă atenţia şi asupra lor după ce Apple a fost în centrul atenţiei din cauza decesului lui Steve Jobs, ori deja au ajuns într-un stadiu avansat de cercetări şi cu siguranţă au o bază să afirme aşa ceva.

Mie mi se pare totuşi de domeniul SF şi la cum îi cunosc pe cei de la Apple cu siguranţă sunt cu un pas în faţa celor de la IBM şi s-ar putea să vedem o lansare în 2015-2016 la un Iphone sau Mac cu cititor de gânduri, nu ar fi prima oară când i-ar lovi pe cei de la IMB după cum puteţi vedea şi aici.

În spirit de glumă, la ce nevoie mai avem de un cititor de gânduri când avem twitter şi facebook?!

Citeste si:  Beneficiile masajului la picioare inainte de somn

Ce părere aveţi despre asta ? Cum vi s-ar părea ca cineva să vă citească gândurile ?

Daca esti in cautare de advertoriale SEO, cei de la www.SeoPower.ro iti pun la dispozitie o lista de cateva sute de site-uri pe care poti face link building.

Miruna

" Best doctor in the world is an veterinarian. He can't ask his patient what's the matter . He's just got to know " W. Rogers Blog personal : http://vjmyruna.blogspot.com

2 thoughts on “Cititor de gânduri

  • decembrie 21, 2011 at 1:17 pm
    Permalink

    :)) Foarte tare Kathy:))

  • decembrie 21, 2011 at 12:52 pm
    Permalink

    Pai or sa se sperie daca-mi citesc ei gandurile >:)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *