Prima reclamă la telefoane mobile

Ok, nu ştiu dacă este chiar prima primă , dar cu siguranţă este veche şi este din 1989, pe când noi ne luptam pentru libertatea noastră.

Ideea mi-a venit după ce am văzut review-urile de ieri ale colegilor mei şi am văzut cât de mult a avansat tehnologia de la primele telefoane celulare pe care le cunoaştem.

Reclamele de la Celtel au fost promovate prin sloganul ”Where people connect” şi conţineau simboluri americane de succes foarte des folosite în reclamele din acele vremuri cum ar fi vestitul ”cowboy” ”business man” sau familia.

Aşadar avem una bucată reclama a celor de la Centel care ne prezintă ”the american dream” : familie, jeep, casă, copii, barcă şi normal telefonul mobil care era perceput ca un produs de lux pe atunci :)

Have a break .. have an AD BREAK!

Daca esti in cautare de advertoriale SEO, cei de la www.SeoPower.ro iti pun la dispozitie o lista de cateva sute de site-uri pe care poti face link building.

Miruna

" Best doctor in the world is an veterinarian. He can't ask his patient what's the matter . He's just got to know " W. Rogers Blog personal : http://vjmyruna.blogspot.com

2 thoughts on “Prima reclamă la telefoane mobile

  • decembrie 22, 2011 at 1:14 pm
    Permalink

    Cum aratau telefoanele atunci si cum arata acum dupa 20 si ceva de ani.

  • decembrie 22, 2011 at 1:48 pm
    Permalink

    Mare diferenta :) mari si gentile doamnelor .. SUnt curioasa unde le tineau domnii :))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *