Articole Sponsorizate

Dragi cititori, ţin cu mândrie să vă anunţ că Blog Event are primul partener. Probabil vă şi întrebaţi cine este, nu? Este vorba de Articole Sponsorizate.

Cine sunt ei, vă trece prin cap mai mult ca sigur… Ei sunt doi băieţi ambiţioşi cu ţeluri înalte pe nume Şotropa Eugen şi Ursachi Andrei, băieţi ce au încercat (cu succes) în iulie 2011 să intre pe o piaţă nouă în România, o piaţă ce nu pare stabilă şi de încredere şi totuşi au reuşit să se facă cunoscuţi prin promovarea blogurilor cu ajutorul advertorialelor, astfel îmbinând cu succes pasiunea tuturor, şi anume scrisul, cu un mic câştig financiar.

Joburile primite prin intermediul site-ului nu sunt cele mai bănoase momentan, insă ştim cu toţii cât de greu este să intri într-un grup de bloggeri şi să fii apreciat, dar şi mai greu este să câştigi încrederea firmelor cu care doreşti să faci un contract de colaborare şi mai ales să câştigi încrederea bloggerilor participanţi.

Pe lângă site-ul în sine, aceştia mai deţin şi un blog unde anunţă bloggerii de noile campanii de tip articol sau banner, cu indicaţii precise şi cu o idee-două pentru a-i ajuta pe cei mai puţin experimentaţi.

Eu sunt impresionată de curajul băieţilor de a începe aşa un proiect, şi sunt mândră de succesul acestora. De ce? Pentru că şi eu m-am înscris în acest proiect şi am scris advertoriale, la început din curiozitate, iar acum deja aştept mereu cu nerăbdare joburile de la ei.

Citeste si:  Interviuri cu bloggeri - Şotropa Eugen: "în 2050, urmaşii noştri vor redefini « blogul »"

Mai mult ca sigur vă gândiţi că poate scriu prostii şi că poate nu plătesc. Ei bine ei chiar plătesc. Odată ce aţi atins pragul de 50 RON, puteţi cere retragerea banilor prin transfer bancar, PayPal sau chiar şi mandat poştal.

În viitor îmi doresc ca această colaborare să fie cât mai trainică pentru ambele părţi şi să ne unim forţele ca Blog Event şi Articole Sponsorizate să crească cât mai mult, fiecare pe nişa sa, dar împreună.

Daca esti in cautare de advertoriale SEO, cei de la www.SeoPower.ro iti pun la dispozitie o lista de cateva sute de site-uri pe care poti face link building.

Kathy

Descrierea satirica a lui Kathy . Presupun ca ea isi imagineaza Iadul ca fiind o insertzie a unui portjartier negru cu dantela violet printre visine cu coniac invelite in pralina. Toate acestea , introduse fiind intr-un balon roz cu floricele aurii si zburand spre Cloud #9. E singura dracoaica de pe dc pe care n-am vazut-o sa simta vreo nevoie sa urle cat e ea de desteapta si cred ca tot singura care atunci cand a trebuit, nu a dat inapoi , dar a zis adevarul nu numai raspicat dar si gol-golut si gata de dat pe spate. Mai ales pe teme deocheate, spune niste chestii asa de lucide incat majoritatea interlocutorilor sai, raman suspendati intre excitare,aprobare si revenire brusca la realitate. In corzi adica. |Va invit pe blogul meu Jurnalul lui Kathy| |Daca iti plac articolele mele aboneaza-te la  RSS Feed-ul Blog Event !|

2 thoughts on “Articole Sponsorizate

  • decembrie 23, 2011 at 5:01 pm
    Permalink

    Si eu stau destul de aproape de acest site… Vad ca se tin de cuvant si nu apar probleme…

  • decembrie 23, 2011 at 8:09 pm
    Permalink

    Da. Eu am primit banii destul de repede desi a fost o mica problema cu unul din digipass-uri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *