De ce are nevoie un blogger pe telefonul mobil?

Cu toţii ştim că mai nou smartphone-urile sunt la putere. Ele ne fac viaţa mai uşoară din punctul de vedere al tehnologiei. Şi desigur că cel mai mult ştim că noi bloggerii avem nevoie de multe aplicaţii pe aceste telefoane.

În primul rând m-am gândit la aplicaţia Facebook. Oricine are Facebook în zilele noastre, iar pentru a sta la curent cu bârfele,  ştirile şi ce scriu ceilalţi bloggeri este perfect.

Şi cum nu există Facebook fără Twitter, bloggerul trebuie să aibă şi aplicaţia de Twitter acolo în telefon.

Ok, dar nu trebuie acum ca bloggerul nostru să stea numai pe Facebook şi Twitter, el trebuie să-şi verifice mailurile, să stea pe messenger ca să discute de planurile sale rapid şi eficient, astfel că sunt şi aplicaţiile Y! Mail şi Y! Messenger puse la dispoziţie de însuşi Yahoo!

Bun… Socializarea o avem, dar unde scriem un articol dacă avem o idee bună şi nu vrem s-o uităm până ajungem acasă de la şcoală sau din oraş. Aşa că pentru utilizatorii de platformă WordPress, avem varianta de telefon downloadabilă. Astfel că avem WordPress pentru Android, BlackBerry, Windows Phone şi Nokia.

Eu deţin un Nokia X3 şi am încercat să downloadez aplicaţia ca să pot intra pe blogul meu, însă din păcate nu este valabilă pentru acest telefon.

Citeste si:  NOKIA 808 PureView va fi lansat în luna mai

[starratingmulti id=1 tpl=12 style=’darkness’ size=’16’ average_stars=’darkness’ average_size=’16’]

Daca esti in cautare de advertoriale SEO, cei de la www.SeoPower.ro iti pun la dispozitie o lista de cateva sute de site-uri pe care poti face link building.

Kathy

Descrierea satirica a lui Kathy . Presupun ca ea isi imagineaza Iadul ca fiind o insertzie a unui portjartier negru cu dantela violet printre visine cu coniac invelite in pralina. Toate acestea , introduse fiind intr-un balon roz cu floricele aurii si zburand spre Cloud #9. E singura dracoaica de pe dc pe care n-am vazut-o sa simta vreo nevoie sa urle cat e ea de desteapta si cred ca tot singura care atunci cand a trebuit, nu a dat inapoi , dar a zis adevarul nu numai raspicat dar si gol-golut si gata de dat pe spate. Mai ales pe teme deocheate, spune niste chestii asa de lucide incat majoritatea interlocutorilor sai, raman suspendati intre excitare,aprobare si revenire brusca la realitate. In corzi adica. |Va invit pe blogul meu Jurnalul lui Kathy| |Daca iti plac articolele mele aboneaza-te la  RSS Feed-ul Blog Event !|

3 thoughts on “De ce are nevoie un blogger pe telefonul mobil?

 • ianuarie 3, 2012 at 2:18 pm
  Permalink

  Din moment ce are Android pe el, ar trebui sa gasesti pe Android store aplicatia. Eu am un nokia si aplicatia de WP de gaseste in Ovi.

 • ianuarie 3, 2012 at 3:31 pm
  Permalink

  Nici pe galaxy mini, n-am reusit sa instalez wordpress-ul…

 • ianuarie 10, 2012 at 6:07 pm
  Permalink

  Caut-o pe http://filecrop.com/. In felul asta o ai intotdeauna in telefon si poti s-o reinstalezi de cate ori ai nevoie fara a mai accesa androit market.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *