Concurs “Miniprix te imbraca de Sarbatori”

Blog Event îţi propune două concursuri inedite cu ocazia sărbătorilor de iarnă,primul concurs intitulat “miniPRIX te îmbraca de Sărbători” şi este adresat atât femeilor cât şi bărbaţilor.Pentru a participa la concurs trebuie să scrii un articol în care să informezi mai ales cititoarele dar şi cititorii blogului tău ca pe site-ul http://miniprix.ro pot găsi cea mai potrivită ţinuta de Revelion.

Alege unul sau mai multe produse de pe site-ul magazinului online miniPRIX care ţi-au atras atenţia şi descrie-le în câteva cuvinte (poţi să scrii despre una dintre elegantele rochii de damă sau despre una dintre cămăşile bărbăteşti de pe site-ul miniPrix) . Apoi, invită-ţi cititoarele blogului la concursul Miss Revelion 2011-2012 http://www.miniprix.ro/blog/2011/12/miss-revelion-2011-2012/.
Un exemplu de postare găseşti aici.

După ce scrii articolul, trimite prin e-mail adresa articolului pe adresa blogatu@gmail.com! În ataşament ai o fotografie banner pentru concursul Miss Revelion 2011-2012, pe care o poţi folosi în articolul tău!
Data limita 28 decembrie 2011.

Ce poţi câştiga?
Reducere de 50% pentru cumpărături de pe miniPRIX în valoare de minim 100 lei şi maxim 300 lei!

Daca esti in cautare de advertoriale SEO, cei de la www.SeoPower.ro iti pun la dispozitie o lista de cateva sute de site-uri pe care poti face link building.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *