Omul din spatele obiectivului

Tu ce vezi când privești o fotografie? Nuanțe, culori, forme, imagini…Ai privit vreodată în spatele fotografiei? Ai ajuns la omul care te privește prin obiectiv? I-ai urmărit mâna care îți conduce privirea spre un unghi neutru, cerându-ți să-i vezi poveștile nescrise?

Cele mai frumoase fotografii, au o adevărată poveste în spate. Sunt rezultatul a multe ore de muncă, dăruire, pasiune și creație.

Din totdeauna am avut o teamă în a fi subiectul unei poze. Veșnica mea scuză a fost faptul că nu sunt fotogenică. ”Toți oamenii sunt fotogenici, trebuie doar să știi să îi prinzi, să le vezi părțile frumoase și să lucrezi cu ele”, mi-a spus Oscar Iustin.  Pentru a găsi părțile frumoase într-un om, trebuie să comunici cu el, să existe o conexiune, să vrea să se lase descoperit.

Pe lângă un fotograf expecțional, în Oscar Iustin am descoperit și un om cel puțin la fel de interesant. A reușit să mă descopere, să mă pună într-o lumină de care eu nu știam până acum și să mă facă să îndrăgesc aparatul de fotografiat. Mi-a arătat cum să îl văd ca pe un aliat și nu ca pe un dușman care îmi urmărește toate defectele cu atenție și încearcă să mi le evidențieze într-un mod cât mai agresiv.

Citeste si:  NLP: 5 principii in comunicare si marketing

Pasiunea pentru fotografie, și-a descoperit-o la vârsta de 14 ani. 10 ani mai târziu a început să o pună în practică, în dorința de a face și altceva pe lângă cotidian. Și a ales bine. Pentru că îi place și îl reprezintă, rezultatele sunt pe măsură. Când se ascunde în spatele camerei, lumea din jurul lui dispare. Ești doar tu, muza lui ce vei fi concretizată în ipostaze inedite. Va știi să îți dea acea libertate de a te expima, te va îndruma spre o altfel de ”tu” și toate astea vor veni intr-un mod cât se poate de natural.

Vă recomand din tot sufletul să experimentați o ședință foto cu Oscar Iustin. E un sentiment minunat de eliberare și autocunoaștere. Iar pentru asta,vreau să îi mulțumesc!

 

 

 

 

 

Facebook : aici

Blog de prezentare : aici     

Mențiune: toate fotografiile aparțin lui Oscar Iustin. Dacă doriți să le preluați, am rugămintea să discutați cu el. Mulțumesc!

Daca esti in cautare de advertoriale SEO, cei de la www.SeoPower.ro iti pun la dispozitie o lista de cateva sute de site-uri pe care poti face link building.

Adeenah

"Sunt mai mult făcută decât născută scriitor" Adriana Babeți |Blogul meu : Adeenah Blog - Everything happens for a reason!| Daca iti plac articolele mele aboneaza-te la  RSS Feed-ul Blog Event !|

6 thoughts on “Omul din spatele obiectivului

 • decembrie 24, 2011 at 2:10 pm
  Permalink

  Foarte bine facute fotografiile lui Oscar ! :) Mi-au placut , ca suprinde frumusetea , dar mai ales atitudinea!
  Felicitari!

 • decembrie 24, 2011 at 4:15 pm
  Permalink

  Nais! Îmi place cum le lucrează, referindu-mă la prelucrarea ulterioară. Dar şi compoziţia e bine realizată. Felicitări fotografului şi modelului/lelor!

  Pe de altă parte, cineva trebuia să înceapă a spune şi povestea oamenilor din spatele obiectivului. Şi tocmai mi-ai dat o idee pentru seria de interviuri. Aşa că mulţam, din nou! :D

 • decembrie 24, 2011 at 7:15 pm
  Permalink

  Să vedem ce-a ieşit! Chiar sunt curios! :D

 • decembrie 24, 2011 at 7:05 pm
  Permalink

  Şi mie mi-au plăcut enorm. Am avut şi eu o şedinţă foto cu el. De abia aştept să văd rezultatul :D

 • decembrie 24, 2011 at 7:07 pm
  Permalink

  Mă bucur că ţi-au plăcut pozele. De abia aştept să le vezi şi pe ale mele, să îmi zici părerea :D

 • ianuarie 6, 2012 at 3:57 pm
  Permalink

  Imi place ce face! Felicitari!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *