Unde petrecem Revelionul?Sibiu (IV)

Sibieni, uitaţi pentru câteva ore de criza economică şi luaţi cu asalt cluburile şi puburile în noaptea dintre ani. Distracţia este garantată, atmosfera incendiară, şi veţi întâmpina Noul An cu multă voie bună. Nimeni nu este „scutit” de la distracţie în noaptea de Revelion. Dacă spune cineva că nu vrea să petreacă, este invitat să meargă pe Podul Mincinoşilor şi continuarea este bine-cunoscută.

Pentru a vă face o idee despre serviciile oferite de cluburi şi puburi în noaptea de Revelion, vă prezint câteva oferte.

1. Vintage Pub: 150 lei/persoană (preţul este valabil pentru 2 seri: 31-1 şi continuare pe 1-2)
În preţ sunt incluse: bufet suedez, şampanie din partea casei şi oferte la băuturi. Muzica va fi pe placul tuturor.
Sursă şi detalii suplimentare

2. White Rabbit Cafe: 180 lei/persoană
Meniul este alcătuit din bufet suedez şi open bar. Atmosfera este întreţinută de DJ Alexino.
Sursă şi detalii suplimentare

3. Club OK: 150 lei/persoană (preţul este valabil pentru 2 nopţi)
Preţul include: bufet suedez, băuturi alcoolice, băuturi răcoritoare/energizante, cafea şi şampanie.
Sursă şi detalii suplimentare

Pentru cei care doresc să întâmpine Noul An într-un cadru mai liniştit, completat de bucate alese şi muzică tradiţională şi de petrecere, restaurantele au oferte variate şi atrăgătoare.

1. Restaurant Ardealul: 255 lei/persoană pentru 2 seri
În preţ sunt incluse: mâncare pentru ambele seri (gustări/feluri principale/deserturi) şi băuturi (alcoolice/răcoritoare/cafea şi derivate ale acesteia). Muzica este asigurată de către un DJ.
Sursă şi detalii suplimentare

2. Restaurant Cristine: 159 lei/persoană şi cu 69 de lei în plus pentru seara festivă de pe 1 ianuarie
Meniul este format din: platouri aperitive şi gustări: bufet suedez, fel intermediar, fel principal, desert, open bar.
Atmosfera este asigurată de un DJ profesionist cu program de muzică, lumini şi efecte. De asemenea, se va organiza şi o tombolă cu premii pentru toţi participanţii, un concurs KARAOKE cu premiu pentru cel mai în formă participant şi o seară specială pe 1 ianuarie: concurs de mimă cu premiu pentru cea mai talentată pereche.
Sursă şi detalii suplimentare

Şi dacă tot nu v-am convins cu localurile, vă invit să întâmpinaţi Anul Nou în Piaţa Mare, unde vă aşteaptă un concert senzaţional. Vor concerta, începând cu ora 22:00, Oldiz Bend, Paradigma, Dâlma & The Vagabonds, Jukebox. Spectacol de artificii inclus.

Citeste si:  Destinatiile care te vor face sa visezi in vara anului 2021

Nu mai rămâne de zis decât … distracţie plăcută!

Sursă foto: Google Images, search item “Revelion Sibiu”.

 

Daca esti in cautare de advertoriale SEO, cei de la www.SeoPower.ro iti pun la dispozitie o lista de cateva sute de site-uri pe care poti face link building.

Kathy

Descrierea satirica a lui Kathy . Presupun ca ea isi imagineaza Iadul ca fiind o insertzie a unui portjartier negru cu dantela violet printre visine cu coniac invelite in pralina. Toate acestea , introduse fiind intr-un balon roz cu floricele aurii si zburand spre Cloud #9. E singura dracoaica de pe dc pe care n-am vazut-o sa simta vreo nevoie sa urle cat e ea de desteapta si cred ca tot singura care atunci cand a trebuit, nu a dat inapoi , dar a zis adevarul nu numai raspicat dar si gol-golut si gata de dat pe spate. Mai ales pe teme deocheate, spune niste chestii asa de lucide incat majoritatea interlocutorilor sai, raman suspendati intre excitare,aprobare si revenire brusca la realitate. In corzi adica. |Va invit pe blogul meu Jurnalul lui Kathy| |Daca iti plac articolele mele aboneaza-te la  RSS Feed-ul Blog Event !|

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *