Platiţi-vă întotdeauna datoriile

După ce am discutat despre depresie şi am căzut puţin în ea, hai să ne revenim şi să vedem ce se poate întâmpla dacă nu ne plătim datoriile.

Mai întâi să ne întoarcem în timp acum vreo două mii de ani şi să-l cunoaştem pe cavalerul Nick care se află la curtea Regelui Arthur al Britaniei. Este vorba normal, de unul dintre Cavalerii Mesei Rotunde. Nick este pur si simplu înnebunit de regina Guineverre si ar vrea din tot sufletul sa ajungă -atenţie- la sânii reginei fără ca apoi să i se taie capul.

După o lungă chibzuinţă, el i se adresează vrăjitorului Merlin pentru ca acesta să-l ajute. Merlin îi promite ajutorul său contra unei pungi cu galbeni. Cavalerul Nick acceptă si Merlin prepară un praf pe care-l strecoară în corsetul reginei Guineverre. După câteva zile, regina se plânge de mâncărimi puternice la sâni, iar regele Arthur îl cheamă pe Merlin pentru a oferi un remediu reginei.

Merlin cercetează problema şi îi explică regelui că mâncărimile respective pot fi vindecate numai cu saliva cavalerului Nick, pusă pe sânii reginei direct de la sursă.Nick este în culmea fericirii şi după câteva zile iritaţia de la sânii reginei dispare. Merlin îl cheamă pe Nick pentru a-achita datoria.

Citeste si:  Locuim impreuna inainte de a ne casatori?

Cavalerul Nick refuză să-şi plătească datoria faţă de Merlin şi îi râde acestuia în nas. Merlin ia acelaşi praf şi îl strecoară în chiloţii regelui Arthur şi a celorlalţi cavaleri….

Daca esti in cautare de advertoriale SEO, cei de la www.SeoPower.ro iti pun la dispozitie o lista de cateva sute de site-uri pe care poti face link building.

antiqul

Pentru ca sunt un jucator de echipa o sa ajut echipa de la blogevent (cea mai buna din tot wordpressul) cu opinii despre viata in general si despre bunul simt care isi face simtita prezenta din ce in ce mai rar in societatea noastra. Ideile mele le gasiti si pe Antiqul Blog unde va astept cu o tuica de pruna din ardeal si colaci proaspeti si prietenosi. No, la mai mare :) |Daca iti plac articolele mele aboneaza-te la  RSS Feed-ul Blog Event !|

One thought on “Platiţi-vă întotdeauna datoriile

  • decembrie 27, 2011 at 12:12 pm
    Permalink

    Dupa ce am citit povestea asta, prefer sa raman cu depresia mea :))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *