Călătorie sigură

În vacanţe şi nu numai, cu toţii călătorim şi practicăm turism măcar odată în viaţa noastră. Fie că circulăm în interiorul graniţelor ţării de origine, fie că ieşim din ţară, dorim să circulăm în siguranţă.

Unele studii spun că transportul aerian este cel mai sigur datorită numărului de pasageri raportat la numărul de accidente soldate cu morţi, alţi oameni de ştiinţă susţin clar şi tare că transportul feroviar este cel mai sigur. Desigur că aceste două tipuri de transporturi sunt sigure, însă , pentru a avea şi părerea oamenilor obişnuiţi – am creat un sondaj in care au fost implicaţi mai mulţi bloggeri vis-a-vis de acest subiect.

Adina: “Eu consider că cel aerian e. Şi statisticile îmi dau dreptate. Nu de alta, dar am lucrat un an într-un aeroport, iar în perioada respectivă nu a avut loc niciun incident aviatic.”

Majoritatea celor intervievaţi au ales ca mijloc sigur de transport cel aerian şi cel feroviar, tocmai datorită argumentelor aduse mai sus, iar următorul pe lista preferinţelor fiind cel maritim.

Ce i-a determinat pe aceştia să aleagă aceste trei tipuri de transport in defavoarea transportului rutier? Este simplu. Vedem la televizor atâtea cazuri de accidente rutiere, încât ne este teamă să circulăm şi în oraş cu maşina, dar să mai mergem la drum lung de ore bune.

Citeste si:  Top 3 cazări inedite

De asemenea, am obţinut un răspuns foarte interesant din partea lui Liviu: “Toate sunt sigure! Lumea când alege să călătorească nu se gândeşte la siguranţă (“băi merg cu trenul, n-am auzit de ani buni să moară cineva în accident de tren”). Se gândeşte la confort, la “lumea bună” care-i însoţeşte, la timpul petrecut în mijlocul de transport şi la bani, desigur.”

Dragi cititori, ce mijloc de transport aţi alege pentru călătoriile voastre? Unul sigur şi mai scump, sau unul mai ieftin şi puţin mai nesigur?

Daca esti in cautare de advertoriale SEO, cei de la www.SeoPower.ro iti pun la dispozitie o lista de cateva sute de site-uri pe care poti face link building.

Kathy

Descrierea satirica a lui Kathy . Presupun ca ea isi imagineaza Iadul ca fiind o insertzie a unui portjartier negru cu dantela violet printre visine cu coniac invelite in pralina. Toate acestea , introduse fiind intr-un balon roz cu floricele aurii si zburand spre Cloud #9. E singura dracoaica de pe dc pe care n-am vazut-o sa simta vreo nevoie sa urle cat e ea de desteapta si cred ca tot singura care atunci cand a trebuit, nu a dat inapoi , dar a zis adevarul nu numai raspicat dar si gol-golut si gata de dat pe spate. Mai ales pe teme deocheate, spune niste chestii asa de lucide incat majoritatea interlocutorilor sai, raman suspendati intre excitare,aprobare si revenire brusca la realitate. In corzi adica. |Va invit pe blogul meu Jurnalul lui Kathy| |Daca iti plac articolele mele aboneaza-te la  RSS Feed-ul Blog Event !|

5 thoughts on “Călătorie sigură

 • January 5, 2012 at 3:36 pm
  Permalink

  Eu prefer avionul. Rapid, sigur si scump :))

 • January 20, 2012 at 2:09 pm
  Permalink

  Unul sigur si ieftin: trenul.Din pacate nu atinge toate destinatiile …( normal va doar nu zboara peste ocean;-)

 • January 23, 2012 at 10:57 am
  Permalink

  prefer avionul. e mai rapid

 • January 23, 2012 at 12:42 pm
  Permalink

  Cu siguranta, avionul. Rapid si deosebit.

 • January 23, 2012 at 12:44 pm
  Permalink

  Particip.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *