Merită Citit (.ro)

MerităCitit.ro este un site de promovare online a articolelor din sfera online, aici găsindu-se articole de la cele mai mari site-uri până la cele mai mici şi necunoscute bloguri. Aici cititorii votează articolele preferate, adăugate de înşişi autorii articolelor.

Ce e interesant e faptul că Merită Citit nu se ocupă doar de simpla promovare a link-urilor adăugate de membrii comunităţii, ci vin cu o serie de pachete promoţionale pentru o promovare puternică şi “agresivă” prin intermediul site-ului.

Aceştia pun la bătaie Pachetul Basic (1066 de RON/lună), care include 2 comunicate de presă/anunţuri, 220 de mesaje de recomandare sau link-uri către firma ta (mesajele vor fi postate pe site-uri cu secţiuni dedicate grupului ţintă), întreţinere de conturi pe Facebook, Twitter şi alte reţele de socializare unde se găsesc persoane interesate de site-ul tău, şi un raport de activitate, precum şi Pachetul Premium (1966 de RON/lună), care include 5 comunicate de presă/anunţuri, 520 de mesaje sau link-uri către site, întreţinere de conturi pe Facebook, Twitter et cetera şi raportul de activitate.

Tentant, nu?

Probabil vă întrebaţi cum poate această firmă să vă ajute în promovarea site-ului firmei sau blog-ului, nu? Mai bine îi las pe ei să zică.

“Toată promovarea se face manual pe pieţele relevante, în funcţie de stadiul în care se află site-ul afacerii dumneavoastră. Nu promitem înscriere în 100 de directoare web deoarece există posibilitatea să nu aveţi nevoie de aşa ceva. În orice caz, nu orice director vă poate ajuta. Se face întâi o analiză şi apoi se stabileşte modalitatea oportună de promovare a afacerii dumneavoastră.”

În plus, puteţi lua butonul de vot şi să-l instalaţi pe blogul dumneavoastră, pentru o mai uşoară accesibilitate a cititorilor la votarea articolelor. Aveţi la dispoziţie două tipuri de butoane – general şi cu atribuţii specifice.

Citeste si:  De unde putem obţine un certificat energetic şi ce înseamnă reabilitarea termică?

Pentru întrebări suplimentare, puteţi merge aici.

Daca esti in cautare de advertoriale SEO, cei de la www.SeoPower.ro iti pun la dispozitie o lista de cateva sute de site-uri pe care poti face link building.

Kathy

Descrierea satirica a lui Kathy . Presupun ca ea isi imagineaza Iadul ca fiind o insertzie a unui portjartier negru cu dantela violet printre visine cu coniac invelite in pralina. Toate acestea , introduse fiind intr-un balon roz cu floricele aurii si zburand spre Cloud #9. E singura dracoaica de pe dc pe care n-am vazut-o sa simta vreo nevoie sa urle cat e ea de desteapta si cred ca tot singura care atunci cand a trebuit, nu a dat inapoi , dar a zis adevarul nu numai raspicat dar si gol-golut si gata de dat pe spate. Mai ales pe teme deocheate, spune niste chestii asa de lucide incat majoritatea interlocutorilor sai, raman suspendati intre excitare,aprobare si revenire brusca la realitate. In corzi adica. |Va invit pe blogul meu Jurnalul lui Kathy| |Daca iti plac articolele mele aboneaza-te la  RSS Feed-ul Blog Event !|

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *