Aujourd’hui Sophie

De când am fost mică, m-au pasionat broșele. De ce? Mi s-a părut că aduc un plus de eleganță și oarecare mister oricărei ținute. Am admirat și admir în continuare femeile care știu să poarte o broșă.

Am avut ocazia să cunosc o persoană la fel de pasionată de ele ca și mine, dar care pe lângă asta, a reușit să își concretizeze pasiunea în ceva tangibil.

Vreau să o cunoașteți și voi pe Sophie, să îi admirați talentul și pasiunea cu care reușește să se întoarcă undeva în timp și să găsească inspirația necesară pentru creațiile ei unice.

În 2009, și-a creat un stil propriu :Aujourd’hui Sophie.  Cum am fost atrasă mereu de stilul vintage și cel gotic, îmi doream să port accesorii care să îmbine cele două stiluri. Așa au luat naștere încet încet lucrușoarele făcute din dantelă și camee.

O mare sursă de inspirație pentru Sophie, o reprezintă Emilie Autumn, ale cărei melodii o fac să se simtă ca și cum ar face parte dintr-o poveste în care femeile își etalează stilul victorian. Materialele folosite sunt perponderent dantelă , catifea, camee și tot ce ține de bronz și cupru. Sper ca aceste lucruri create de ea să vă facă să vă simțiți ca într-o poveste plină de romantism, unde totul este posibil, exact ca în scrierile lui Shakespeare.

Facebook:aici

Site:aici

Blog Event în colaborare cu Aujourd’hui Sophie, vă invită la concurs. Premiul constă într-un jabou.Vezi mai multe detalii aici .

Daca esti in cautare de advertoriale SEO, cei de la www.SeoPower.ro iti pun la dispozitie o lista de cateva sute de site-uri pe care poti face link building.

Adeenah

"Sunt mai mult făcută decât născută scriitor" Adriana Babeți |Blogul meu : Adeenah Blog - Everything happens for a reason!| Daca iti plac articolele mele aboneaza-te la  RSS Feed-ul Blog Event !|

5 thoughts on “Aujourd’hui Sophie

  • ianuarie 5, 2012 at 3:14 pm
    Permalink

    Sunt superbe! Mie desi imi plac brosele, am un stil care nu se potriveste deloc cu ele. Stau insa si le admir la cele care inca mai stiu sa le poarte! Multa bafta!

  • ianuarie 5, 2012 at 3:38 pm
    Permalink

    Si mie mi se par superbe :)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *