Ce trebuie făcut la aeroport?

Odată şi odată tot ajungem să zburăm cu avionul către o ţară din Europa sau din restul lumii. Şi totuşi, ce e de făcut? Nu cu toţii ştim ce trebuie să facem înainte de a ne îmbarca.

Astfel că TAROM – compania românească de transporturi aeriene – recomandă ca pasagerii unui zbor să se prezinte cu 45 de minute înaintea check-inului pentru a completa toate formalităţile. Persoanele care întârzie la îmbarcare îşi pierd dreptul de a se îmbarca în acel zbor.

Bagajele pentru cală trebuie să aibă cel mult 23 de kilograme şi suma dimensiunilor acestora (lăţime, lungime, înalţime) să fie de 158 de centimetri, iar bagajele de mână  trebuie sa aibă cel mult 115 centimetri şi cel mult 10 kilograme.

Nu sunt acceptate animalele vii în cala avioanelor AIRBUS 318, iar femeile care mai au 7 zile până la naştere sau au născut cu mai puţin de 7 zile în urmă, nu au voie să călătorească cu avionul. Femeile care se află în luna 8-a de sarcină pot călători cu avionul doar în urma unui document medical, care să ateste necesitatea acestui zbor.

Atenţie!!! Verificaţi-vă actele înainte să vă îmbarcaţi!!!

Daca esti in cautare de advertoriale SEO, cei de la www.SeoPower.ro iti pun la dispozitie o lista de cateva sute de site-uri pe care poti face link building.

Kathy

Descrierea satirica a lui Kathy . Presupun ca ea isi imagineaza Iadul ca fiind o insertzie a unui portjartier negru cu dantela violet printre visine cu coniac invelite in pralina. Toate acestea , introduse fiind intr-un balon roz cu floricele aurii si zburand spre Cloud #9. E singura dracoaica de pe dc pe care n-am vazut-o sa simta vreo nevoie sa urle cat e ea de desteapta si cred ca tot singura care atunci cand a trebuit, nu a dat inapoi , dar a zis adevarul nu numai raspicat dar si gol-golut si gata de dat pe spate. Mai ales pe teme deocheate, spune niste chestii asa de lucide incat majoritatea interlocutorilor sai, raman suspendati intre excitare,aprobare si revenire brusca la realitate. In corzi adica. |Va invit pe blogul meu Jurnalul lui Kathy| |Daca iti plac articolele mele aboneaza-te la  RSS Feed-ul Blog Event !|

3 thoughts on “Ce trebuie făcut la aeroport?

  • ianuarie 6, 2012 at 11:58 pm
    Permalink

    Astea sunt toate chestiile de stiut daca zbor cu Tarom-ul?

  • ianuarie 7, 2012 at 10:26 am
    Permalink

    Asta recomanda Tarom-ul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *