O pasiune dulce


Nu am fost niciodata o împătimită a dulciurilor…însă când văd atâta culoare și frumusețe în torturile create de Tunde, aș vrea să le savurez pe fiecare în parte. Să simt povestea din spatele lor, să mă întorc cumva la ideea de bază:cum și de ce au fost create?

Pasiunea lui Tunde e una relativ nouă. A început anul trecut de Revelion, când a dorit să își comande un tort la cofetărie, dar nu se mai primeau comenzi. Atunci ea a căutat pe Internet rețete și modalități de a își face singură tortul pentru petrecere. Cu această ocazie, și-a dat seama că îi place mult să facă asta, așa că s-a hotătât să învestească în pasiunea ei.

S-a documentat din ce în ce mai mult…și-a alocat din ce în ce mai mult timp noii ei pasiuni, iar rezultatele nu au întârziat să apară. A început să facă torturi și la comandă. I se pare foarte important contactul direct cu clientul, pentru o mai bună cunoaștere a lui, a dorințelor și așteptărilor lui. La o cofetărie nu o să ajungi niciodată să cunoști persoana care se ocupă efectiv de crearea ”momentelor dulci”, așa ca totul va fi făcut fără niciun fel de implicare emoțională.

Ce simți când le faci? Te relaxează? Te iau cumva din lumea asta?

Când am mână liberă să creez, e o adevărată plăcere, o relaxare. Atunci e momentul când fac tot ce îmi place. În momentul când ți se cer cu lux de amănunte toate detaliile pe un anumit tort, e mai puțină relaxare și mai multă implicare, însă plăcerea e în ambele cazuri.

Vă invit să îi admirați munca ”dulce” pe care o face.Facebook:aici

Citeste si:  Buchetele de lalele – alegerea ideala pentru primavara

 

 

 

 


  	

Daca esti in cautare de advertoriale SEO, cei de la www.SeoPower.ro iti pun la dispozitie o lista de cateva sute de site-uri pe care poti face link building.

Adeenah

"Sunt mai mult făcută decât născută scriitor" Adriana Babeți |Blogul meu : Adeenah Blog - Everything happens for a reason!| Daca iti plac articolele mele aboneaza-te la  RSS Feed-ul Blog Event !|

4 thoughts on “O pasiune dulce

 • ianuarie 6, 2012 at 9:13 pm
  Permalink

  Nu pot sa cred cat de frumoase sunt… Nu am cuvinte… Felicitari:X Mult prea frumos…

 • ianuarie 6, 2012 at 9:15 pm
  Permalink

  Genial :X

 • ianuarie 6, 2012 at 9:26 pm
  Permalink

  Multa, multa creativitate…bravo!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *