Piaţa de reclame

Este un titlu interesant, nu? Gândul cel mai probabil vă zboară la o piaţă clasică, cu tarabe şi multe lucruri. Ei bine nu e vorba de aşa ceva în nici un caz. Este vorba de un site de promovare Web foarte interesant ce a apărut din dorinţa de a crea un site de publicitate cu costuri mici, dar cu rezultate mari. Şi aşa a luat viaţă Piaţa de reclame.

Ce-mi place la site-ul ăsta? Faptul că este creat de o persoană ce a cheltuit sute de euro pe AdSense, Facebook Ads şi alte „modalităţi” de afirmare fără nici un rezultat. Şi într-o zi i-a venit brilianta idee de a crea el însuşi un site special pentru bloggeri, ce-i ajută pe aceştia financiar, fără ca el să iasă în pierdere. Cum? Păi e simplu. Publisherul câştigă 50% din suma investită de advertiser şi intenţia creatorului este să crească această sumă în timp, lucru mult mai bun pentru publisheri.

Acum vine întrebarea întrebărilor. Ce-i ăla un publisher şi ce-i ăla un advertiser? Publisherul este persoana ce publică pe blogul personal un banner sau un link cu scopul de a câştiga bani din asta. Advertiserul este persoana ce plăteşte ca linkul sau bannerul său să fie publicat pe alte site-uri. Simplu ca bună ziua.

Citeste si:  Pepsi Max - Vestiarul

Şi ce e şi mai interesant este că suma minimă de retragere este de 50 €, plata se face lunar, iar dacă la sfârşitul lunii ai 49.99€, suma se reportează pe luna viitoare, astfel că faci mai mulţi bani.
Echipa Piaţa de Reclame urează bloggerilor:

“Spor la treabă că e nevoie de voi. Noi încercăm să vă şi plătim pentru munca voastră.”

Deci ce mai aşteptaţi? Faceţi-vă cont şi faceţi bani facând ce vă place cel mai mult: scriind.

Site:
Pagina Facebook

Daca esti in cautare de advertoriale SEO, cei de la www.SeoPower.ro iti pun la dispozitie o lista de cateva sute de site-uri pe care poti face link building.

Kathy

Descrierea satirica a lui Kathy . Presupun ca ea isi imagineaza Iadul ca fiind o insertzie a unui portjartier negru cu dantela violet printre visine cu coniac invelite in pralina. Toate acestea , introduse fiind intr-un balon roz cu floricele aurii si zburand spre Cloud #9. E singura dracoaica de pe dc pe care n-am vazut-o sa simta vreo nevoie sa urle cat e ea de desteapta si cred ca tot singura care atunci cand a trebuit, nu a dat inapoi , dar a zis adevarul nu numai raspicat dar si gol-golut si gata de dat pe spate. Mai ales pe teme deocheate, spune niste chestii asa de lucide incat majoritatea interlocutorilor sai, raman suspendati intre excitare,aprobare si revenire brusca la realitate. In corzi adica. |Va invit pe blogul meu Jurnalul lui Kathy| |Daca iti plac articolele mele aboneaza-te la  RSS Feed-ul Blog Event !|

3 thoughts on “Piaţa de reclame

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *