Oraşe unde merită să mergi – Londra

Marea capitală britanică, unde noul se îmbină cu vechiul, într-un mod superb ne invită să o vizităm.

Şi te gândeşti ca turist, ce să alegi să vizitezi. Ei bine, m-am gândit să dau câteva exemple de locaţii al căror prag e numai bun de trecut.

Big Ben – cu toţii am auzit de el. Un ceas impunător în Londra ce dă oraşului o imagine de basm. Palatul Buckingham se completează perfect cu Big Ben-ul. De acolo, turistul neapărat trebuie să ajungă la Muzeul de ceară Madame Toussauds unde poţi face poze cu cei mai mari oameni din istoria lumii, precum şi vedete contemporane. Tower Brigde, British Museum, Kensington Palace, Trafalgar Square, Turnul Londrei (Tower of London), Galeria Nationala (National Gallery), Westminster Abbey, St Paul’s Cathedral, St James’s Park, Hyde Park sunt multe alte vestigii numai bune de vizitat, unde îţi poţi petrece lejer 3-4 zile.

În privinţa hotelurilor şi a tarifelor, londonezii variază preţurile între 60€ şi 400€ pe noapte, tarife ce depind de numărul de stele al hotelurilor şi de amplasarea acestora în oraş.

E un oraş frumos, plin de viaţă, cu oameni ce se distrează în fiecare week-end.

Daca esti in cautare de advertoriale SEO, cei de la www.SeoPower.ro iti pun la dispozitie o lista de cateva sute de site-uri pe care poti face link building.

Kathy

Descrierea satirica a lui Kathy . Presupun ca ea isi imagineaza Iadul ca fiind o insertzie a unui portjartier negru cu dantela violet printre visine cu coniac invelite in pralina. Toate acestea , introduse fiind intr-un balon roz cu floricele aurii si zburand spre Cloud #9. E singura dracoaica de pe dc pe care n-am vazut-o sa simta vreo nevoie sa urle cat e ea de desteapta si cred ca tot singura care atunci cand a trebuit, nu a dat inapoi , dar a zis adevarul nu numai raspicat dar si gol-golut si gata de dat pe spate. Mai ales pe teme deocheate, spune niste chestii asa de lucide incat majoritatea interlocutorilor sai, raman suspendati intre excitare,aprobare si revenire brusca la realitate. In corzi adica. |Va invit pe blogul meu Jurnalul lui Kathy| |Daca iti plac articolele mele aboneaza-te la  RSS Feed-ul Blog Event !|

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *