Concursuri în desfăşurare

Ce spuneţi de un mic update pentru concursurile pe care le promovăm? Eu zic că este binevenit şi vă va ajuta să vedeţi dacă nu cumva aţi ratat un concurs :

Mai ai timp până pe 20.01 să te înscrii în cursa pentru câştigarea voucherului Adwords aşa că nu mai sta pe gânduri şi înscrie-te dacă nu ai făcut-o până acum.

Blog Event şi Libris te aşteaptă să te înscrii până pe data de 31.01 în concursul organizat pentru câştigarea a 3 cărţi.

După atâtea concursuri meriţi şi un pic de relaxare şi Blog Event    îţi oferă o şampanie  în   Madness Club din Timișoara.

Cireaşă de pe tort îl reprezintă concursul organizat de Cheesecake România împreună cu Blog Event şi unde poţi câştiga o delicioasă operă de artă culinară dacă locuieşti în Bucureşti şi dacă te înscrii la concurs până pe data de 23.01.

Mult succes tuturor şi vă aşteptăm în continuare pe Blog Event unde veţi găsi articole de calitate, concursuri şi multe lucruri care merită a fi citite şi văzute,  aşa că merităm un LIKE ;)

Daca esti in cautare de advertoriale SEO, cei de la www.SeoPower.ro iti pun la dispozitie o lista de cateva sute de site-uri pe care poti face link building.

Miruna

" Best doctor in the world is an veterinarian. He can't ask his patient what's the matter . He's just got to know " W. Rogers Blog personal : http://vjmyruna.blogspot.com

3 thoughts on “Concursuri în desfăşurare

  • ianuarie 17, 2012 at 3:53 pm
    Permalink

    Eu abia acum am gasit articolul asta dar ma bucur ca am avut timp sa ma mai inscriu la cateva dintre cuncursuri.Superba ideea de mult timp cautam un site care sa dea astfel de informatii.Felicitari si sper sa continuati tot asa :D

  • ianuarie 17, 2012 at 4:11 pm
    Permalink

    multumim si te mai asteptam pe la noi ! :D

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *