Concurs: Bem și noi o șampanie?

Știți de ce îmi e foarte dor? Să dansez…să mă las pe mâinile muzicii să mă conducă spre o altă ”eu”.

Să mă dezlănțui pe ringul de dans și să nu îmi pese de nimic. Lumea cotidiană să se depărteze ușor de mine, făcându-i loc liniștii interioare.Vreau să fiu înconjurată de oameni veseli. Să respir zâmbete și voie bună, acompaniate de sunetul paharelor de șampanie…Îmi e dor de sentimentul de unicitate și libertate pe care l-am avut ultima oară când am dansat.

Pentru astfel de momente, în Timișoara, s-a deschis Madness Club. Locația o știți cu siguranță: str Pestalozzi, nr 22.

BlogEvent și Madness Club, vă invită la o noapte nebună. Lasă totul la intrare și deschide-ți sufletul pentru ceva frumos, pentru noi amintiri…Iar ca seara să fie cu adevărat specială, am organizat și un concurs pentru tine.

Tot ce trebuie să faci este să lași  un comentariu cu ”particip” la această postare și să dai un like paginii de Facebook a Clubului Madness și BlogEvent în perioada 17 ianuarie-2 februarie 2012Extragerea va avea loc pe data de 3 februarie 2012, cu ajutorul site-ului random.org.

Ce câștigi? Sâmbătă, 4 februarie 2012 îți oferim o sticlă de șampanie și te invităm să te bucuri de ea alături de prietenii tăi în Club Madness din Timișoara :)

Citeste si:  Câştigă un WebSite!

Pentru a vă califica în concurs este obligatoriu să daţi Like la ambele pagini, altfel riscaţi să fiţi descalificaţi!

Multă baftă tuturor concurenților!

 

Daca esti in cautare de advertoriale SEO, cei de la www.SeoPower.ro iti pun la dispozitie o lista de cateva sute de site-uri pe care poti face link building.

Adeenah

"Sunt mai mult făcută decât născută scriitor" Adriana Babeți |Blogul meu : Adeenah Blog - Everything happens for a reason!| Daca iti plac articolele mele aboneaza-te la  RSS Feed-ul Blog Event !|

2 thoughts on “Concurs: Bem și noi o șampanie?

  • ianuarie 18, 2012 at 3:45 pm
    Permalink

    He he he daca eram in Timisoara, party animal scria pe mine :)) Mult succes si … multa distractie !

  • ianuarie 24, 2012 at 3:49 pm
    Permalink

    Particip

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *