De ce să lași bacșiș?

Oare ce bărbat nu și-ar dori ca atunci când merge la o bere cu prietenii, să fie servit de o domnișoară frumoasă și siliconată? Ei bine, pentru asta, proprietarii unui club din Timișoara au venit cu o idee inedită. În fiecare marți seara, toți cei care sunt prezenți acolo, au posibilitatea să doneze bani pentru implantul cu silicon al barmanițelor și chelnărițelor.

Când campania se va termina, iar suma necesară de bani va fi strânsă, domnișoarele promit că le vor oferi clienților un dans topless. Până acum s-a strâns suma modică de 200 de RON. Dar ținând cont de faptul că această idee este în faza incipientă, suntem optimiști!

Le urăm multă baftă celor care au conceput această idee și sperăm să ne bucurăm de rezultatele ei cât de curând :)

 

Sursa: Ziare.com

Daca esti in cautare de advertoriale SEO, cei de la www.SeoPower.ro iti pun la dispozitie o lista de cateva sute de site-uri pe care poti face link building.

Adeenah

"Sunt mai mult făcută decât născută scriitor" Adriana Babeți |Blogul meu : Adeenah Blog - Everything happens for a reason!| Daca iti plac articolele mele aboneaza-te la  RSS Feed-ul Blog Event !|

2 thoughts on “De ce să lași bacșiș?

  • ianuarie 23, 2012 at 4:56 pm
    Permalink

    Clar….oamenii s-au dilit de cap, doneaza pt silicoane in loc sa doneze pentru campanii umanitare sau orice altceva mai bun !

  • ianuarie 26, 2012 at 4:31 pm
    Permalink

    o prostie… eu sincer n-as mai lasa bacsis desi de obicei las un 10%…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *