miniPRIX-versiunea mobilă

După mai bine de doi ani de cumpărături din fața monitorului, cei de la miniPRIX, s-au adaptat foarte bine cerințelor pieței, astfel că au devenit mai ”mobili” :) Ce înseamna asta? Cumpărăturile de acum se pot face și cu ajutorul telefoanelor mobile. Posesorii de telefoane care au  iOS, Android, Windows Mobile si BlackBerry OS ca și sisteme de operare, pot accesa pagina miniPRIX direct de pe telefonul mobil.

Astfel că nu va mai fi nevoie să aștepți până ajungi acasă pentru a-ți comanda produsele preferate. Cu versiunea pentru telefonul mobil,  cei de la miniPRIX nu demonstrează decât faptul că le pasă de cumpărătorii lor și că fac orice pentru a le fi aproape.

Daca esti in cautare de advertoriale SEO, cei de la www.SeoPower.ro iti pun la dispozitie o lista de cateva sute de site-uri pe care poti face link building.

Adeenah

"Sunt mai mult făcută decât născută scriitor" Adriana Babeți |Blogul meu : Adeenah Blog - Everything happens for a reason!| Daca iti plac articolele mele aboneaza-te la  RSS Feed-ul Blog Event !|

One thought on “miniPRIX-versiunea mobilă

  • mai 6, 2012 at 2:51 pm
    Permalink

    Pot spune ca sunt dependenta de Miniprix si ma bucur enorm ca au introdus acest sistem!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *