Demoni sau îngeri ?

Toată lumea a urmărit cu sufletul la gură evenimentele din ultimele zile. Probabil majoritatea au fost înfioraţi când au văzut trupele de jandarmi îmbrăcaţi în negru cu cagule, căşti şi bastoane care îi alergau pe manifestanţi. Pe manifestanţii ăia paşnici care le aruncaseră cu o zi în urmă  bolovani în cap aceloraşi jandarmi şi aproape că le dăduseră foc.

Brusc reţelele de socializare au explodat înfierând cruzimea jandarmilor care bat şi rănesc oameni inocenţi şi chiar nevinovaţi. Erau cerute pedepse exemplare pentru jandarmii care nu s-au lăsat călcaţi în picioare de manifestanţi.

Vremea din ţară încă avea răbdare cu noi, viscolul şi zăpada pândeau însă de după colţ. Şi când au venit, au făcut prăpăd. Au intrat în ţară ca hunii de altădată, troienind drumurile, rupând stâlpii şi înzăpezind conducătorii auto care plecaseră la drum.

Brusc, toată lumea plângea după ajutor. Când, ce să vezi. Aceleaşi trupe demonice de jandarmi, de data asta cu mâncare şi ceai cald rupeau troienele şi îşi făceau drum până la oamenii aproape morţi de frig. Îi ajutau să iasă din nămeţi şi îi duceau în locuri calde pe mulţi dintre ei salvându-i de la o moarte sigură în frigul năprasnic.

Oare dintre cei care au primit cu recunoştinţă ajutorul jandarmilor s-au aflat şi persoane care cu o săptămână în urmă îi înjurau şi le aruncau în cap cu pietre şi răngi? Probabil că da.

Citeste si:  Subtitrare vs. Dublaj.

Poate ar fi bine ca data viitoare când vrem să aruncăm cu pietre în jandarmi să ne gândim că nu e departe ziua când propria noastră viaţă va fi în mâinile aceloraşi băieţi îmbrăcaţi în haine de culoare albastră. Şi care vor fi acolo când  restul lumii se va uita comod la televizor şi nu va mişca un deget ca să ne ajute.

Daca esti in cautare de advertoriale SEO, cei de la www.SeoPower.ro iti pun la dispozitie o lista de cateva sute de site-uri pe care poti face link building.

antiqul

Pentru ca sunt un jucator de echipa o sa ajut echipa de la blogevent (cea mai buna din tot wordpressul) cu opinii despre viata in general si despre bunul simt care isi face simtita prezenta din ce in ce mai rar in societatea noastra. Ideile mele le gasiti si pe Antiqul Blog unde va astept cu o tuica de pruna din ardeal si colaci proaspeti si prietenosi. No, la mai mare :) |Daca iti plac articolele mele aboneaza-te la  RSS Feed-ul Blog Event !|

3 thoughts on “Demoni sau îngeri ?

 • January 27, 2012 at 2:20 pm
  Permalink

  Eu cred ca ce a fost la Universitate si ce s-a intamplat pe strazile inzapezite tine totul de sus. Jandarmii sunt niste angajati ce respecta ordine. Ei nu sunt deloc rai. Doar ca au acasa neveste si copii si trebuie sa le puna mancare pe masa

 • January 29, 2012 at 11:55 pm
  Permalink

  Asta asa e Kathy, plus că au ceea ce multora ne lipseşte. Sentimentul de camaraderie care îi face şă se ajute unii pe alţii în momentele grele.

 • January 29, 2012 at 11:58 pm
  Permalink

  Mai sunt si exceptii… gen uscaciuni.. dar eu una ii inteleg. Executa ordine. Nu au ce face.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *