RCA ieftin

Denumirea de RCA vine de la “Răspundere Civilă Auto” şi reprezintă poliţa obligatorie ce trebuie realizată de conducătorii auto,pentru ca în cazul unui accident, părţile vătămate să primească din partea asiguratorului atât despăgubiri pentru stricăciuni, cât şi pentru eventualele vătămări corporale.

Din această “definiţie” a RCA-ului reiese faptul că aproape  toţi conducătorii auto ar trebui să întocmească un RCA auto. Însă tuturor la un moment dat le e frică să nu fie nevoiţi să dea prea mulţi bani la întocmirea acestei poliţe. De aceea există un calculator RCA, unde poţi vedea cam cât te-ar costa.

Simplu, nu?

Nu mai aştepta şoferule! Fă-ţi o poliţă RCA.

Daca esti in cautare de advertoriale SEO, cei de la www.SeoPower.ro iti pun la dispozitie o lista de cateva sute de site-uri pe care poti face link building.

Kathy

Descrierea satirica a lui Kathy . Presupun ca ea isi imagineaza Iadul ca fiind o insertzie a unui portjartier negru cu dantela violet printre visine cu coniac invelite in pralina. Toate acestea , introduse fiind intr-un balon roz cu floricele aurii si zburand spre Cloud #9. E singura dracoaica de pe dc pe care n-am vazut-o sa simta vreo nevoie sa urle cat e ea de desteapta si cred ca tot singura care atunci cand a trebuit, nu a dat inapoi , dar a zis adevarul nu numai raspicat dar si gol-golut si gata de dat pe spate. Mai ales pe teme deocheate, spune niste chestii asa de lucide incat majoritatea interlocutorilor sai, raman suspendati intre excitare,aprobare si revenire brusca la realitate. In corzi adica. |Va invit pe blogul meu Jurnalul lui Kathy| |Daca iti plac articolele mele aboneaza-te la  RSS Feed-ul Blog Event !|

2 thoughts on “RCA ieftin

  • februarie 2, 2012 at 2:33 pm
    Permalink

    Norocul celor din postura mea ( de sofer ) , este ca piata asigurarilor a evoluat destul de mult in ultimul timp si aici ma refer stric la cea din online , deoarece ea e cea care ne ofera acest serviciu fara sa ne mai deplasam noi la nu stiu cati broker / firme de asigurari pt oferte de pret etc etc…….in plus fata de acest beneficiu sunt destul siteuri care ofera si bonusuri fata de acel pret mic , livrare gratuita , etc ,etc ……

  • februarie 2, 2012 at 3:55 pm
    Permalink

    La cat sunt de disperaţi după clienţi, te caută ei pe tine, acum…:)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *