Zonga.ro – cea mai mare colecție de muzică oficială

Aseară,în cadrul unei petrecere susţinute în capitală, o parte din blogosfera românească a participat la lansarea celui mai nou site de muzică din România : Zonga.ro. Cei care nu au fost la petrecere au putut să intre în contact cu ceea ce se întâmpla acolo urmărind hastagul #ziuaZ de pe Twitter.

Zonga.ro oferă celor pasionaţi de adevarata muzică bună,un conţinut 100%  legal pus la dipoziţie în colaborare cu casele de discuri din ţară si din afară.

Aflat în fază beta,site-ul celor de la Trilulilu.ro are momentan un  număr limitat de utilizatori și accesări deoarece se află într-un continuu update până la faza finală şi oficială.

Accesând Zonga la momentul actual, avem parte  de  72 de zile cu muzică non stop,adică 1737 de ore de muzică în compania a peste 5500 de artiști.

Utilizatorii pot asculta muzica lor preferată şi de pe dispozitivele cu sistemele de operare iOS si Android chiar şi fără a avea acces la internet.

Daca esti in cautare de advertoriale SEO, cei de la www.SeoPower.ro iti pun la dispozitie o lista de cateva sute de site-uri pe care poti face link building.

Miruna

" Best doctor in the world is an veterinarian. He can't ask his patient what's the matter . He's just got to know " W. Rogers Blog personal : http://vjmyruna.blogspot.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *