Blog Awards [.ro]

Ei bine se pare că blogosfera românească se face din ce în ce mai mare. În consecință, a apărut un nou concept de blogging, marca Blogatu numit Blog Awards.

Ieri a avut loc relansarea oficială, acesta fiind înfiinţat încă de prin anul 2009, perioadă în care au fost încercate multe şi s-a ajuns la concluzia de a crea un blog pentru bloggeri.

L-am întrebat pe Blogatu care este conceptul Blog Awards, iar acesta mi-a mărturisit următorul lucru: “Conceptul e simplu, vrem sa ajutăm bloggerii :) Mai multe detalii nu iţi pot da pentru că nu le-am stabilit, nu pentru că le-am ţine secrete.”

Mai pe lung, Blog Awards este un blog plin de concursuri şi campanii în principal, astfel dorind să creeze o legătură cu bloggerii din România şi nu numai. Practic vor sa zdruncine lumea bloggingului românesc şi doresc să contribuie cât mai mult la dezvoltarea mediului online.

Ce este şi mai important, dinaintea relansării Blog Awards este grupul omonim de pe Facebook, unde bloggerii îşi împărtăşesc gândurile şi blogurile cât mai original.

Aşa că vă invităm să participaţi la concursurile şi campaniile organizate de Blog Awards pentru ca meritaţi să câştigaţi.

Daca esti in cautare de advertoriale SEO, cei de la www.SeoPower.ro iti pun la dispozitie o lista de cateva sute de site-uri pe care poti face link building.

Kathy

Descrierea satirica a lui Kathy . Presupun ca ea isi imagineaza Iadul ca fiind o insertzie a unui portjartier negru cu dantela violet printre visine cu coniac invelite in pralina. Toate acestea , introduse fiind intr-un balon roz cu floricele aurii si zburand spre Cloud #9. E singura dracoaica de pe dc pe care n-am vazut-o sa simta vreo nevoie sa urle cat e ea de desteapta si cred ca tot singura care atunci cand a trebuit, nu a dat inapoi , dar a zis adevarul nu numai raspicat dar si gol-golut si gata de dat pe spate. Mai ales pe teme deocheate, spune niste chestii asa de lucide incat majoritatea interlocutorilor sai, raman suspendati intre excitare,aprobare si revenire brusca la realitate. In corzi adica. |Va invit pe blogul meu Jurnalul lui Kathy| |Daca iti plac articolele mele aboneaza-te la  RSS Feed-ul Blog Event !|

4 thoughts on “Blog Awards [.ro]

 • februarie 10, 2012 at 7:56 pm
  Permalink

  Va multumesc in numele celor din echipa BlogAwards! Sa speram ca asa va fi!

 • februarie 10, 2012 at 8:22 pm
  Permalink

  Multumim si noi!Multa bafta cu proiectul BlogAwards.ro !

 • februarie 11, 2012 at 12:26 am
  Permalink

  Sper ca v-am surprins pe toti. :D

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *