Picături pentru viață

Când am început campania ”Când ai donat ultima oară sânge”, ne-am dorit să ajutăm, să ne implicăm și poate să ajutăm un suflet să rămână alături de noi.

Vrem să ajutăm o mamă, care este grav bolnavă. Vrem să răspundem la strigătul de ajutor al fiului ei. Are nevoie urgentă de sânge, grupa 01 RH Negativ.

Îi rog din suflet pe toți cei care citesc acest mesaj, chiar dacă mă cunosc sau nu personal, este vorba despre o viață de om.” De sângele respectiv este nevoie în București, dar asta nu înseamnă că nu puteți ajuta și dacă vă aflați în alt oraș. Aici găsiți o listă cu toate centrele de transfuzie din țară, așa că putem da o mână de ajutor, oriunde ne aflăm.

Mai multe detalii despre acest caz găsiți și aici. Povestea și datele de contact ale membrilor familie:

Marian Constantin :0721.247.230

Adrian Constantin : 0765.494.830

Laurențiu Constantin : 0724.030.694

Contactați-i cu încredere pentru orice fel de informații. Să fim alături de ei, printr-un simplu gest de altruism. În numele lor vă mulțumim din suflet.

Daca esti in cautare de advertoriale SEO, cei de la www.SeoPower.ro iti pun la dispozitie o lista de cateva sute de site-uri pe care poti face link building.

Adeenah

"Sunt mai mult făcută decât născută scriitor" Adriana Babeți |Blogul meu : Adeenah Blog - Everything happens for a reason!| Daca iti plac articolele mele aboneaza-te la  RSS Feed-ul Blog Event !|

2 thoughts on “Picături pentru viață

  • februarie 11, 2012 at 6:22 pm
    Permalink

    Sper sa gaseasca sangele necesar.

  • martie 21, 2012 at 1:00 pm
    Permalink

    super tare postarea chiar impresionanta e dea dreptul adevarat ceea ce ai scris mai sus felicitari tineo tot asa :*:*

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *