10 mâini,o chitară şi un succes de neegalat

Ştiu că în mod obişnuit pentru a cânta la chitară ai nevoie de două mâini şi ceva ureche muzicală pentru a putea faţă cu brio celor care te ascultă indiferent că o fac pe Youtube sau live.

Se pare că ei au avut nevoie de 10 mâini,o chitară, 26 de scene şi 14 ore de filmare pentru a face upload  pe Youtube a coverului Gotye-Somebody that I used to know şi al îl transforma într-un mare hit.

Iată produsul lor final :
[youtube id=”d9NF2edxy-M” width=”600″ height=”350″]

Am rămas tare surprinsă când am ascultat cover-ul celor de la Walk off the Earth având în vedere că nu îi  mai ascultasem până acum,deşi Google-ul mi-a dezvăluit că  formaţia compusă din Ryan Marshall, Sarah Blackwood, Gianni Luminati, Mike Taylor si Joel Cassady a cunoscut faima pe Youtube dupa ce a compus coveruri dupa trupe celebre precum Radiohead, Bobby McFerrin si LMFAO.

 

Daca esti in cautare de advertoriale SEO, cei de la www.SeoPower.ro iti pun la dispozitie o lista de cateva sute de site-uri pe care poti face link building.

Miruna

" Best doctor in the world is an veterinarian. He can't ask his patient what's the matter . He's just got to know " W. Rogers Blog personal : http://vjmyruna.blogspot.com

6 thoughts on “10 mâini,o chitară şi un succes de neegalat

 • februarie 22, 2012 at 9:47 pm
  Permalink

  Foarte interesant si suna si foarte bine….lumea este inventiva :)

 • februarie 22, 2012 at 10:35 pm
  Permalink

  Cover-ul suna mult mai bine decat piesa originala :)

 • februarie 23, 2012 at 11:05 am
  Permalink

  Asta da spirit de echipa :) Mi se pare comic ca doar unul se uita la camera. "Pleata" nu se pune ca mai mult tine ochii inchisi :)) Iar tipul cu barba mi se pare cel mai haios :))

 • martie 1, 2012 at 10:47 am
  Permalink

  Asta este melodia mea preferata, cantata de ei, dar ar trebui sa incerci si Man Down, Someone like you si multe altele… Majoritatea suna mult mai bine decat originalul :)

 • februarie 14, 2013 at 10:23 am
  Permalink

  Este nevoie doar de foarte multa munca si antrenament plus determinare !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *