Unde ne petrecem luna de miere?

Vine primăvara, vara, vin căldurile şi momentele prielnice nunţilor. Şi desigur că după nuntă urmează luna de miere.

Aţi spune că sunt snoabă dacă zic că eu una nu mi-aş petrece luna de miere în România. Motivul este unul simplu. Pentru alte vacanţe în ţară aş avea timp, însă doresc ca măcar în luna de miere să fiu departe de lume, fără telefoane mobile sau Internet (hai poate Internetul îl doresc). Un loc unde să fac ce îmi doresc.

Aşa că am găsit pe Paralela45 câteva oferte foarte bune pentru luna de miere.

Hotel Naiade Resort Diva Maldives ***** este situat în South Ari Atoll. Transferul de la aeroportul Male se face în aproximativ 25 minute cu hidroavionul. Hotelul oferă turiştilor săi mai multe restaurante şi baruri, SPA, internet, magazine, club noapte, asistenţă medicală, sporturi de apă, scufundări în apropiere, club copii, posibilitate excursii. Miresele vor avea o reducere de 70% la cazare. Mirii vor fi întâmpinaţi cu o sticlă cu şampanie, un cadou şi un coş cu fructe şi vor beneficia de o cină de gală. Tarif informativ: 1.037 euro / persoană (taxe de aeroport incluse).
Viza  se obţine pe aeroport. Acte necesare: paşaport valabil minim 6 luni, voucher şi bilet de avion dus-întors.

Hotel Couples Sans Souci ***** este situat direct pe plajă, se ajunge uşor la Taj Mahal Mall, iar grădina botanică este în apropiere. Hotelul dispune de 4 restaurante, un bar în hotel şi unul la piscine. Plaja privată vă va oferi intimitatea de care aveţi nevoie. Veţi putea să vă bucuraţi de serviciile deosebite pe care le ofera acest hotel şi la spa-ul deosebit sau la sala de fitness.

Citeste si:  Snoozebox - hotelul mişcător

Pentru mai multe detalii, click pe titlul hotelului.

Daca esti in cautare de advertoriale SEO, cei de la www.SeoPower.ro iti pun la dispozitie o lista de cateva sute de site-uri pe care poti face link building.

Kathy

Descrierea satirica a lui Kathy . Presupun ca ea isi imagineaza Iadul ca fiind o insertzie a unui portjartier negru cu dantela violet printre visine cu coniac invelite in pralina. Toate acestea , introduse fiind intr-un balon roz cu floricele aurii si zburand spre Cloud #9. E singura dracoaica de pe dc pe care n-am vazut-o sa simta vreo nevoie sa urle cat e ea de desteapta si cred ca tot singura care atunci cand a trebuit, nu a dat inapoi , dar a zis adevarul nu numai raspicat dar si gol-golut si gata de dat pe spate. Mai ales pe teme deocheate, spune niste chestii asa de lucide incat majoritatea interlocutorilor sai, raman suspendati intre excitare,aprobare si revenire brusca la realitate. In corzi adica. |Va invit pe blogul meu Jurnalul lui Kathy| |Daca iti plac articolele mele aboneaza-te la  RSS Feed-ul Blog Event !|

4 thoughts on “Unde ne petrecem luna de miere?

  • februarie 26, 2012 at 3:44 pm
    Permalink

    Ne-am propus ca in luna de miere sa plecam in SUA :X

  • aprilie 14, 2012 at 9:44 pm
    Permalink

    Pana la urma, luna de miere poate fi in fiecare zi daca ne propunem! :D

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *