Top 3 cazări inedite

În fiecare zi ne învârtim, dormim și ne trăim visele între 4 pereți. Același lucru se întâmplă și în concediu, ne aflăm între 4 pereți doar că există la dispoziția noastră servirea și priveliştea uluitoare.
Niște designeri s-au gândit că cei patru pereți se pot transforma în ceva liber care poate să ne ofere un mediu inedit, fără monotonie și ne deschid noi orizonturi. La celălalt pol se află însă dormitoare sau mai bine zis doar paturi, dar să vă prezint mai pe larg:

Green Magic Treehouses. Este un complex de căsuțe suspendate în copaci la 30 de metri care se află în pădurile Kerla din India. O rezervație bio care ne duce cu gândul la Cartea Junglei sau Tarzan. Camerele sunt dotate cu baie, un pat matrimonial și telefon. Cred că imaginea pe care o ai dimineața și aerul proaspăt mirosind a fructe ne poate da o senzație inedită de libertate și relaxare.

Dacă India ne oferă o altă perspectivă asupra concediului și dormitului în aer liber. Capsule Inn. Este locul perfect pentru delegați sau mai bine zis oameni în trecere prin Tokyo. Un concept adaptat spațiului restrâns în care trăiesc milioane de oameni. Vestiar, baie comună, capsule de dormit și atât. Dormi, faci un duș și ești gata de plecare.

Citeste si:  Miskolc Tapolca - un loc perfect pentru relaxare

Pe locul trei se află Utter Inn un loc visat de sculptorul Mikal Genberg care se află pe lacul Malaran din Suedia. Este un complex de camere sub apă care le suprafață arată niște căsuțe roșii tipice zonei. Căsuțele se pot accesa cu ajutorul bărcilor. Cred că nu vă este greu de imaginat ce distracţie și relaxare poate oferi un asemenea mediu.

Cred că am reușit să dovedesc că tradiționalul nu este tot timpul cel mai bun. Dacă reușim să ne orientăm, să ne deschidem ochii și să căutăm ineditul puteam trăi senzații diferite.

 

Daca esti in cautare de advertoriale SEO, cei de la www.SeoPower.ro iti pun la dispozitie o lista de cateva sute de site-uri pe care poti face link building.

SunShine

|Va invit pe blogul meu Sunshine Blog| |Daca iti plac articolele mele aboneaza-te la  RSS Feed-ul Blog Event !|

3 thoughts on “Top 3 cazări inedite

  • martie 9, 2012 at 11:50 am
    Permalink

    In capsule chiar n-as putea dormi intr-o capsula. Inteleg eu ca este destinat celor care stau putin timp in Tokyo, dar nici chiar asa. Aia chiar traiesc ca-n filmele SF :))

  • martie 11, 2012 at 12:25 am
    Permalink

    Casuta aia pe apa imi place :D

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *