GEST ŞOCANT. Un jandarm şi-a tăiat penisul din cauza stresului

Un jandarm din Focşani, în vârstă de 41 de ani, s-a automutilat marţi seară. Acesta a fost găsit în pielea goală în casă de soţie, plin de sânge.

Transportat de urgenţă la spital, medicii au constatat că jandarmul prezenta o plagă tăiată la penis, dar şi la antebraţ, potrivit adevarul.ro.
“Prezenta o plagă tăiată anterioară şi excoriaţii la mâna dreaptă prin automutilare, reacţie acută la stres. Marţi noapte, bărbatul a fost internat la Psihiatrie”, a declarat Alina Pelin, purtător de cuvânt la Spitalul de Urgenţă “Sf.Pantelimon” din Focşani.
Jandarmul se afla în afara orelor de serviciu, iar şefii săi au decis să-i ridice pistolul pe care îl avea în dotare.

Oare faptul că protestele au cam încetat, lipsa bătăii protestatarilor l-au adus pe domnul jandarm la un gest aşa de brutal? Sau o fi aflat că nevasta îl înşeală cu un protestatar?

Daca esti in cautare de advertoriale SEO, cei de la www.SeoPower.ro iti pun la dispozitie o lista de cateva sute de site-uri pe care poti face link building.

Kathy

Descrierea satirica a lui Kathy . Presupun ca ea isi imagineaza Iadul ca fiind o insertzie a unui portjartier negru cu dantela violet printre visine cu coniac invelite in pralina. Toate acestea , introduse fiind intr-un balon roz cu floricele aurii si zburand spre Cloud #9. E singura dracoaica de pe dc pe care n-am vazut-o sa simta vreo nevoie sa urle cat e ea de desteapta si cred ca tot singura care atunci cand a trebuit, nu a dat inapoi , dar a zis adevarul nu numai raspicat dar si gol-golut si gata de dat pe spate. Mai ales pe teme deocheate, spune niste chestii asa de lucide incat majoritatea interlocutorilor sai, raman suspendati intre excitare,aprobare si revenire brusca la realitate. In corzi adica. |Va invit pe blogul meu Jurnalul lui Kathy| |Daca iti plac articolele mele aboneaza-te la  RSS Feed-ul Blog Event !|

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *