Interviuri cu bloggeri – Pato Basil: “Nu ştiu dacă chiar fac blogging, dacă chiar sunt blogger…”

Astăzi vom sta de vorbă cu Pato Basil de la pato.ro , pe numele său adevărat Raţă Vasile, originar din Brăila. Pato aşa cum toţi îl ştim în blogosferă ne va dezvălui câte ceva despre el şi despre blogul său. Bun venit pe Blog Event Pato, ca si in cazul celorlalţi invervievaţi o să te rog să te prezinţi pe tine şi pe blogul tău.

Salut, observ că deja m-ai prezentat, ce pot să mai spun decat că sunt tipul care scrie pe pato.ro, un blog personal, general şi nişat în acelaşi timp. Daca v-a stârnit curiozitatea vă rog să-l vizitaţi!

1. Profit de această ocazie să urez blogului tău la mulţi ani! Din câte am înteles a implinit 1 an; cum te simţi după un an de blogging?

În primul rând îţi mulţumesc! Da, acum câteva zile blogul meu a împlinit 1 an de .ro, însa scriu pe blog de mai bine de 1 an. Nu ştiu dacă chiar fac blogging, dacă chiar sunt blogger…fiecare vede diferit chestiile astea! Tindeam să cred că sunt un om care scrie pe blog!

2. Familia, prietenii îţi citesc blogul? Daca da, ce parere au?

Eu nu am încercat să-mi promovez blogul printre cunoscuţi, nu l-am ascuns dar nu am zis “băi trebuie sa vedeti am blog!”. Doar prietenii buni ştiu despre el şi mai vorbim…în general nu-s prinşi de mediul online!

3. Cum ţi-a venit ideea de a avea un blog?

Nu a fost o idee neaparat, sau mă rog a fost… Se întâmpla acum 2 ani când terminasem socotelile cu liceul, bacalaureatul şi adminterea şi mă plictiseam grav până să plec la mare, aşa că am zis să încerc ceva nou. Ce a ieşit puteţi vedea cu ochiul liber, aş zice că am blog din întâmplare, fiindcă chiar nu ştiam care e treaba când m-am apucat.

4. Cât timp acorzi blogului pe zi şi ce înseamnă el pt tine?

Citeste si:  De ce are nevoie un blogger pe telefonul mobil?

Destul de mult timp, n-aş putea estima dar multe ore! Uneori prea mult timp… N-aş putea spune ce înseamnă pentru mine, probabil un “drog” sau un viciu mai ok.

5. Ce beneficii ai avut după urma blogului?

Am cunoscut oameni de calitate, interesanţi; sper ca în viitor să descopăr atât oameni cât şi locuri mai multe, să pot să vizitez ţara. Ce pot să spun, au fost şi chestii materiale, de la cărţi, chestii de stocare a informaţiei digitale, până la diverse dispozitive eltrocasnice/electronice.

6.Primul blog citit?

Asta chiar nu ştiu, însă de prima dată când mi-am făcut am dat search pe google “cel mai mare blog România” şi am dat de zoso, care m-a şi luat la rost în momentul în care încercam să învăţ despre bloguri.

7. Povesteşte-ne puţin despre pasiunea ta, navele. Am observat că le acorzi o atenţie deosebită pe blogul tău.

De mic îmi place apa, deci nu pot să spun că e personal, dar am fost atras de apă de la o vârstă fragedă. Apoi când am terminat liceul mă hotărâsem deja că nu vreau să fac medicina (aş fi avut probleme cu morţii) şi că nu mă duc la politehnică precum mai toţi colegii mei. Vroiam să fac ceva deosebit, apreciat şi de perspectivă aşa că am ales Facultatea de Arhitectură Navală-Galaţi.

8. Ce face Pato în afara bloggingului? Cu ce se ocupă? Ce pasiuni are?

Citeste si:  Blogger, dar de ce?

Ce face orice om obişnuit, ca student sunt prezent la cursuri/seminarii/laboratoare ( asta nu e prea obişnuit pentru orice om). Mai citesc, văd un film…mă documentez despre domentiul naval. Nimic special, cred!

9. Ultimul loc vizitat?

Focşani am fost luna trecută la un blogmeet acolo, despre care am scris şi pe blog.

10. Planuri de viitor? Proiecte în desfăşurare?

Sunt, dar prefer să le ţin pentru mine deocamdată, fiindcă întrebarea a fost destul de vagă şi n-aş vrea să dezvolt pe un anumit subiect care poate n-a fost în intenţia ta de discuţie!

Pato,îţi mulţumesc pentru timpul acordat acestui interviu, profit pe această ocazie şi te rog să transmiţi un mesaj cititorilor Blog Event şi ai blogului tău.

Şi eu îţi mulţumesc, numai bine! Sper ca cititorii să fie răbdători şi să distingă mai bine în viitor calitatea din mediul online şi să o aprecieze!

Daca esti in cautare de advertoriale SEO, cei de la www.SeoPower.ro iti pun la dispozitie o lista de cateva sute de site-uri pe care poti face link building.

Kathy

Descrierea satirica a lui Kathy . Presupun ca ea isi imagineaza Iadul ca fiind o insertzie a unui portjartier negru cu dantela violet printre visine cu coniac invelite in pralina. Toate acestea , introduse fiind intr-un balon roz cu floricele aurii si zburand spre Cloud #9. E singura dracoaica de pe dc pe care n-am vazut-o sa simta vreo nevoie sa urle cat e ea de desteapta si cred ca tot singura care atunci cand a trebuit, nu a dat inapoi , dar a zis adevarul nu numai raspicat dar si gol-golut si gata de dat pe spate. Mai ales pe teme deocheate, spune niste chestii asa de lucide incat majoritatea interlocutorilor sai, raman suspendati intre excitare,aprobare si revenire brusca la realitate. In corzi adica. |Va invit pe blogul meu Jurnalul lui Kathy| |Daca iti plac articolele mele aboneaza-te la  RSS Feed-ul Blog Event !|

6 thoughts on “Interviuri cu bloggeri – Pato Basil: “Nu ştiu dacă chiar fac blogging, dacă chiar sunt blogger…”

 • martie 17, 2012 at 4:26 pm
  Permalink

  Foarte frumos Pato! Mult succes in continuare!

 • martie 17, 2012 at 5:16 pm
  Permalink

  cu placere :D

 • martie 17, 2012 at 7:28 pm
  Permalink

  cu placere ;;)

 • aprilie 23, 2012 at 12:12 am
  Permalink

  Frumos interviul, Pato!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *