Oraşe unde merită să mergi: Atena, Grecia

Cu toţii am auzit de Grecia, cu capitala sa Atena, capitală ce a cunoscut o evoluție glorioasă, mai ales în Grecia Antică, fiind locuită de oameni încă din Epoca Bronzului și guvernată până în jurul anului 1000 î.C. de regi ionieni. Numele oraşului vine de la zeiţa Atena – zeiţa înţelepciunii.

Atena se întinde de-a lungul Câmpiei centrale din regiunea Attica, cunoscut și ca un bazin. Este înconjurată de Muntele Aegaleo în vest,Muntele Parnitha în nord și nord-est, Muntele Penteli Hymettos la est și de Golful Saronic în sud-vest. Atenei îi este dificil să se extindă în continuare datorită barierelor geografice menționate mai sus, deși suburbiile metropolei sunt în expansiune continuă.

Capitala este străbătută de către râul Kifissos care mai apoi se varsă în Golful Salonic și Faliro.

Solul este stâncos și nu este foarte fertil, dealurile sunt din mase de calcar.

Şi cu toţii vrem să mergem măcar odată la greci să vedem ce şi cum. Aşa că cei de la Paralela45 ne-au oferit două city break-uri în Atena la 2 hoteluri foarte frumoase.

Hotel Best Western Pythagorion 3*

Localizare: în inima oraşului Atena, lângă Teatrul Naţional.

Facilităţi hotel: bar, instalaţie centrală de aer condiţionat.

Dotări camere: uscător de păr, TV, minibar.

Pagina internet: bestwestern.worldexecutive.com

În perioada 25,03 – 28,10,2012, hotelul Best Western Pythagorion au tarifele pentru:

– camera dublă: 237 EUR/sejur/persoană

Citeste si:  Proiecte gigant ale lumii

– camera single: 300 EUR/sejur/persoană

Hotel Classical  BabyGrand 4*

Localizare: în centrul Atenei.

Facilităţi hotel: restaurant, bar, fitness, saună, baie cu aburi.

Dotări camere: uscător de păr, TV, minibar, acces internet.

Pagina internet: http://www.classicalhotels.com/babygrandhotel/

În perioada 25,03 – 28,10,2012, hotelul Classical BabyGrand are tarifele pentru:

– camera dublă: 258 EUR/sejur/persoană

– camera single: 359 EUR/sejur/persoană.

Daca esti in cautare de advertoriale SEO, cei de la www.SeoPower.ro iti pun la dispozitie o lista de cateva sute de site-uri pe care poti face link building.

Kathy

Descrierea satirica a lui Kathy . Presupun ca ea isi imagineaza Iadul ca fiind o insertzie a unui portjartier negru cu dantela violet printre visine cu coniac invelite in pralina. Toate acestea , introduse fiind intr-un balon roz cu floricele aurii si zburand spre Cloud #9. E singura dracoaica de pe dc pe care n-am vazut-o sa simta vreo nevoie sa urle cat e ea de desteapta si cred ca tot singura care atunci cand a trebuit, nu a dat inapoi , dar a zis adevarul nu numai raspicat dar si gol-golut si gata de dat pe spate. Mai ales pe teme deocheate, spune niste chestii asa de lucide incat majoritatea interlocutorilor sai, raman suspendati intre excitare,aprobare si revenire brusca la realitate. In corzi adica. |Va invit pe blogul meu Jurnalul lui Kathy| |Daca iti plac articolele mele aboneaza-te la  RSS Feed-ul Blog Event !|

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *