În drum spre Himalaya

Tineri pasionaţi de alpinism şi de împingerea limitelor la maxim, aceştia sunt promotorii proiectului Vertical Himalaya, început în 2010, cu expediţii fantastice în diverse colţuri ale lumii.

Vlad Căpuşan,  Constantin Gozman, Paul Popescu şi Mihai Leon Iubașiu vor încerca în acest an să continue expediţia celor din 2011 în Himalaya.

În prima etapă a expediţiei, anul trecut, Lea Urs, Joco Biro şi Vlad Căpusan, în 70 de zile au reuşit în premieră naţională atingerea a 3 vârfuri din Nepal (Naya Kanga 5887m pe muchia nordică 15 Septembrie 2011, Lobuche Est 6128m prin faţa sudică directă 30 Septembrie 2011, Kusum Kanguru 6377m prin peretele Sud-Estic 14 octombrie).

În etapa a doua din această toamnă, se va continua ascensiunea tot în Nepal. De data aceasta expediţia va dura 48 de zile şi se va escalada Vârful Cho Oyu, 8201m şi Vârful Shisapangma, 8013m, primul în Tibet-China/Nepal şi al doilea în Tibet/China, la graniţele dintre aceste ţări.

Echipa va fi restrânsă, un fotograf/medic şi 2-3 atleţi, care vor ţine legătura cu noi prin internet în măsura în care vor avea o conexiune bună. Francesca Gozman este membra echipei care se ocupă de site-ul alpiniştilor şi va avea grijă şi de noile informaţii venite direct din Nepal pentru cei care îi vor urmări cu interes în demersul lor curajos pe aceşti tineri extraordinari.

Citeste si:  Companie placuta in free chat room

Pentru mai multe informaţii puteţi intra aici unde veţi afla mai multe despre aventura lor începând din 2010 şi aici să aflaţi detaliile proiectului din acest an.

[youtube id=”FU82MijSzCs” width=”600″ height=”350″]

Daca esti in cautare de advertoriale SEO, cei de la www.SeoPower.ro iti pun la dispozitie o lista de cateva sute de site-uri pe care poti face link building.

Rus Bianca

VMR, in traducere libera, viitor mare regizor :) |Va invit pe blogul meu Rus Bianca| |Daca iti plac articolele mele aboneaza-te la  RSS Feed-ul Blog Event !|

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *